Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Muzeju nakts programma Kultūras un mākslas projektā Noass

Easyget.lv, 14.05.2014. 16:37

Sestdien, 17.maijā, Starptautiskajā Muzeju naktī oficiāli tiks uzsākta Kultūras un mākslas projekta „Noass” 16.sezona. Vakara ietvaros - Kaspara Teodora Bramberga personālizstādes „Dynamis” un Latvijas Naivās mākslas muzeja sezonas atklāšanas svētki, kā arī grupas „The Coco’nuts” koncerts.
Muzeju nakts programma Kultūras un mākslas projektā Noass

Muzeju nakts tiks atklāta ar Kaspara Teodora Bramberga personālizstādi „Dynamis”. Testējot abstraktās glezniecības robežas, savā piektajā personālizstādē Latvijā mākslinieks sola izvairīties no ikdienas ilustrēšanas un pievērsties visu formu neredzamam un brīvi plūstošam spēkam. „Tas mani ir vienmēr interesējis visvairāk”, skaidro Brambergs, „ar prātu netveramā cirkulācija, bezvārdu poēzija, ko izstaro mākslas darbs”. Tieši šo parādību kopumu, mākslinieks arī dēvē par „dynamis”, jeb spēku un enerģiju.

Vienlaicīgi ar Starptautiskās Muzeju nakts norisēm visā Eiropā, arī Latvijas Naivās mākslas muzejs uzsāk vasaras sezonu. Arī šogad muzejs turpina iesākto misiju – izrādīt naivo mākslu laikmetīgās mākslas kontekstā.

Muzeju nakts programma Kultūras un mākslas projektā Noass:

  • 18.00 - 21.00 - Kaspara Teodora Bramberga personālizstāde „Dynamis” un Latvijas Naivās mākslas muzeja ekspozīcijas atklāšana;
  • 21.00 - 23.00 – dzīvīgas enerģijas un pozitīvisma piesātināta mūzika grupas „Coco’nuts” koncerts;
  • 23.00 – 01.00 – Apskatāma Kaspara Teodora Bramberga personālizstāde „Dynamis” un Latvijas Naivās mākslas muzeja ekspozīcija ar devīzi „Es Būšu muzejā”.
  • 23.00 -01.00 DJ Gosh Snobo

Sīkāka informācija par pasākumu: http://www.noass.lv/

Atrašanās vieta: AB dambis 2, Rīga, Latvija, LV -1048

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV