Sestdiena, 27.Jūlijs 2024. » Vārdadienas svin: Marta, Dita;

Dirty Deal Cafe un Dexandthecity piedāvā 8bit mūzikas radošo darbnīcu un koncertvakaru

Kristaps Puķītis, 06.07.2011. 13:13

9. jūlijā radošās darbnīcas laikā tiks pasniegti mūzikas veidošanas pamatprincipi, izmantojot Nintendo spēļu konsoles - 'Gameboy' ar programmu 'LSDj' un 'Nes' ar programmu 'FamiTracker II'.
Dirty Deal Cafe un Dexandthecity piedāvā 8bit mūzikas radošo darbnīcu un koncertvakaru

'Data Beis' ir radošo darbnīcu sērija, kas tiek organizēta, lai stātos pretī nomācošajai tehnoloģiju izsmalcinātībai, kas bieži dominē mūsdienu elektroniskajā mūzikā. Darbnīcas mērķis ir motivēt radošās izpausmēs, izmantojot visiem pieejamas lētas vai bezmaksas datorprogrammas un ierīces, ar kuru palīdzību radītais 'produkts' (skaņdarbs, videomateriāls utt.) kvalitātes ziņā neatšķiras no tiem, kas veidoti, izmantojot mūsdienu tirgū esošās dārgās programmas vai ierīces, kuras liela daļai interesentu, finansiālu apsvērumu dēļ nevar iegādāties.

Pirmās radošās darbnīcas laikā tiks pasniegti mūzikas veidošanas pamatprincipi, izmantojot Nintendo spēļu konsoles - 'Gameboy' ar programmu 'LSDj' un 'Nes' ar programmu 'FamiTracker II'.

Darbnīcu vadīs vieslektors un mūziķis no Francijas Jules Concas ar skatuves vārdu 'Jddj3j' un Imants Deksis vairāk pazīstamu kā 'Kodek'. Abi mūziķi pamatā savus skaņdarbus sacer un spēlē, izmantojot jau iepriekš pieminētās Nintendo spēļu konsoles. 'Kodek' ir viens no spilgtākajiem Latvijas neatkarīgas elektroniskās mūzikas mūsdienu izpildītājiem.

Radošā darbnīca notiks no plkst. 12:00 līdz 19:00. Sīkāka informācija par darbnīcas norisi lasiet šeit: http://dirtydeal.lv/audio/2011/07/04/databeis1

Dienas noslēgumā notiks pasākums, kurā dzīvajā uz gamebojiem uzstāsies gan viesis no Francijas Jddj3j, gan Kodek, kā arī pieaicinātie mūziķi - TV Maskava, Ohmtek un Dj Sex un Pa.

Nakts pasākuma sākums plkst. 22:00, ieejas maksa 2 Ls, norises vieta Dirty Deal Cafe, Spīķeri, Maskavas iela 12, korpuss 2, www.dirtydeal.lv

Vairāk par franču viesmākslinieku Jddj3j:
http://www.bleepstreet.com/artists/jddj3j

Vairāk par Kodek:
http://4444.debilas.net
http://soundcloud.com/kodek/laiv-straume

Publicitātes foto, Kodek

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV