Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Piektdien notiks Future Shorts īsfilmu sezonas atklāšana ar balli Dirty Deal Café

Egita Kurpniece, 23.03.2009. 15:16

Piektdien, 27. martā, plkst. 20:00 Spīķeru kvartālā notiks starptautiskā īsfilmu tīkla Future Shorts sezonas atklāšanas skate. Pēc filmām sekos Future Shorts pirmās šī gada svinības Dirty Deal Café, kur uzstāsies trīs lieliski dīdžeji ar visu laiku labāko dziesmu repertuāru no bērnības, jaunības un mūslaiku repertuāra!
Piektdien notiks Future Shorts īsfilmu sezonas atklāšana ar balli Dirty Deal Café

Future Shorts šī gada pirmo kino programmu atklāj pazīstamais zviedru animators Jonass Odels (Jonas Odell) ar dokumentālu animācijas filmu „Lies”, kas stāsta par trim cilvēkiem un viņu melīgajām gaitām personīgajā dzīvē, skolā un darbā. Tik tikko notikušajā Sandensas festivālā ASV īsfilma „Lies” guva plašu atzinību, nopelnot labākās īsfilmas titulu.

Programmu turpina starptautiska īsfilmu plejāde ar pavisam svaigiem darbiem no Islandes, Lielbritānijas, Francijas un ASV, tostarp Kannu kino festivāla un BAFTA galveno balvu ieguvēja – ķīniešu īsfilma „Zhanxiou Village” (rež. Kaige Chen), kas īsi, bet iedarbīgi uzbur kinopasaules enigmātisko pievilcību.

Kā jau ierasts, Future Shorts programmas neiztiek bez Baltijas režisoru veikuma. Šoreiz tiks demonstrēta nenogurdināmā, jaunā latviešu režisora Didža Eglīša filmas „Somebody” pirmā daļa, kuras notikumi risinās citādā šodienas Rīgā, kur darbojas, mīl un mīlējas vēlmju piepildīšanas aģenti.

Pēc kino visi Future Shorts apmeklētāji ir aicināti pārcelties uz sezonas atklāšanas svinībām Dirty Deal Café! Par laba vakara priekšnosacījumiem rūpēsies Dirty Deal bārs, suši uzkodu galds un dīdžeji Ksenia Kamikaza, DJ Vital un DJ Shurez. Muzikālajā programmmā – visu stilu un laiku iemīļotākās dziesmas. Darbosies arī pasūtījumu galds, kur apmeklētāji ir aicināti dalīties pieredzē un likt galdā savus iemīļotākos gabalus.

Future Shorts atklāšanas seanss:
Spīķeri / 27. marts plkst. 20:00

Citas Future Shorts norises vietas martā un aprīlī:
Liepāja / klubs „Bunker” / 29. marts plkst. 19:00
Daugavpils / Daugavpils Universitāte, Mūzikas un mākslu fakultāte / 1. aprīlis plkst. 18:00
Valmiera / Vidzemes Augstskolas Konferenču zāle / 1. aprīlis plkst. 19:00
K-Suns / 3. aprīlis plkst. 21:00
Kino Rīga / 10. aprīlis plkst. 19:00

Ieejas maksa:
Spīķeri – LVL 3, LVL 2 (studenti un skolnieki), LVL 1.50 (ar Open vai Swedbank ISIC)
Kino „Rīga” – LVL 2.5, LVL 1.50 (ar Open vai Swedbank ISIC)
Kinoteātris „K-Suns” – LVL 2.6, LVL 1.50 (ar Open vai Swedbank ISIC)
Citur Latvijā – ieeja par brīvu!

Future Shorts atbalsta – Swedbank jauniešu programma „Open”, Valsts Kultūrkapitāla fonds, DDB Worldwide, Baddog, Delfi, Diena, tribine.lv, easyget.lv, [ku]š! un Ventspils Digitālais centrs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV