Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

United Intimacy rādīs zīmējumu teātri bērniem “Vilks”

Zane Gruntmane, 06.11.2009. 09:28 | komentāri (1)

Nākamajā nedēļas nogalē – 14. un 15. novembrī pl. 14:00 – bērniem un vecākiem būs iespēja redzēt brīnišķīgu bērnu izrādi “Vilks”.

Izrāde sākas ar baltu un tīru telpu. Pēkšņi tajā sāk rotaļāties četri mākslinieki no dažādām jomām – gleznotāja Anda Lāce, mūziķis un aktieris Gundars Grasbergs, aktrise Marta Grase un režisors Varis Klausītājs. Mazo skatītāju acu priekšā viņi spēlējas ar valodu un vārdiem, tautasdziesmām, pasakām, mūziku, mīklām un brīnišķīgiem zīmējumiem, izstāstot neskaitāmus stāstus par vilku pelēci. Stundas laikā baltās sienas pārtop krāsainās gleznās, kas, šķiet, saplūst un kustas gluži kā multfilmā, telpu ir piepildījusi mūzika un dažādi dzīvnieki, bet bērni tiek aicināti uz skatuves zīmēt un spēlēties kopā ar aktieriem. Izrāde tiem, kas nebaidās no vilka!

„Mēs bērniem stāstām par vilku, ka vilkam ir dažādas iesaukas – pelēcis, mežainis, mežavīrs, tēvainis, vecbrālis, meža junkurs, lieltaurītis, mežānietis, spīdacis u.c. Mēs stāstām arī to, kā cilvēki mēģina sadzīvot ar vilku. Dzīvnieks vienādi paliks, kāds ir, bet cilvēks, ilgstoši neturot ļaunu prātu, kļūs tikai labāks,” tā par izrādi pats režisors un mūziķis Varis Klausītājs.

Izrādes notiks 14. un 15. novembrī pl. 14:00
Ģertrūdes ielā 101a (ieeja no pagalma)
Izrādes garums 1h, latviešu valodā
Biļetes Ls 4 un Ls 2 (bērniem, skolēniem, studentiem un pensionāriem)
Biļetes var iegādāties: ww.bezrindas.lv
Organizē: Teātris United Intimacy
Atbalsta: Kultūras forums, easyget, TVNET, bezrindas.lv
Informācija: www.unitedintimacy.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV