Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Vecpilsētas teātris aicina uz komēdiju „Spēle ar brāļiem”

Mākslas darbinieku nams, 17.11.2009. 11:21

20. novembrī plkst. 19.00, Rīgā, Mākslas darbinieku namā, Vaļņu ielā 9,  Vecpilsētas teātris saviem skatītājiem piedāvā Anšlava Eglīša komēdiju „Spēle ar brāļiem”, Edītes Neimanes režijā.
Vecpilsētas teātris aicina uz komēdiju „Spēle ar brāļiem”

Spēle ar brāļiem ir jautrs stāsts par latviešiem, precīzāk sakot, atgadījums kā no dzīves - mazliet panaiva, draudzīgi aušīga un ar laimīgām beigām... Šāda tipa izrādes parasti iet skatīties ne tik daudz sižeta, kā spēles, paša procesa pēc...  

Spiestuves „Auseklis” īpašnieks Balvis Grods nonācis bankrota priekšā, ko veicinājusi tiklab aizraušanās ar kokaīnu, kā ar izšķērdīgo draudzeni, ārzemnieci Valesku. Tas uz iziršanas robežas novedis ne vien biznesu, bet arī laulības saites. Sieva Jalna sapakojusi mantiņas un atgriezusies pie vecākiem, turklāt nonākusi šarmantā advokāta Dimanta aizsardzības un uzmanības lokā.

Ne saukts, ne gaidīts no cietuma atgriežas dvīņubrālis Agris, kas tur nonācis par dezertēšanu no dienesta Afganistānā. Krietnu mēriņu izdzēris, Agris aizmieg, atmostoties no brāļa nav vairs ne miņas. Balvis viņam kabatā pametis vien zīmīti, kurā novēl autovadītāja apliecību, kredītkarti bez naudas, uzņēmumu bankrota priekšā, kā arī savu sievu piedevām. „Tagad lec uz pannas un cepies”, skan draudzīgā atvadu frāze.

Kādā no varoņiem sevi atpazīs ikviens latvietis, tāpēc pasmaidīsim par to kopā, atnākot uz izrādi.

Uz tikšanos Mākslas darbinieku namā, Rīgā, Vaļņu ielā 9 (ar ieeju no Zirgu ielas)!

Biļetes cena:  Ls 2.00

Sīkāka informācija:
http://sites.google.com/site/vecpilsetasteatris/Home
www.twitter.com/vecpteatris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV