Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Vecpilsētas teātris piedāvā Agatas Kristi detektīvu „Peļu slazds”

Mākslas darbinieku nams, 25.11.2009. 17:44 | komentāri (1)

27. novembrī plkst. 20:00 Mākslas darbinieku namā notiks Vecpilsētas teātra izrāde „Peļu slazds”, pēc Agatas Kristi darba motīviem, Edītes Neimanes režijā.
Vecpilsētas teātris piedāvā Agatas Kristi detektīvu „Peļu slazds”

Lugas pamatā - detektīvs, kurš atspoguļo cilvēku cietsirdību un nežēlību. Ir notikusi slepkavība, kura slēpj pagātni. Mazā pansionātā, kuru atvērusi jauna ģimene, ierodas pieci viesi, lai atpūstos. Negaidītā policijas inspektores ierašanās izjauc visu pansionāta iemītnieku dzīvi un liek ieskatīties pagātnē.

„Peļu slazds” ir viena no pasaulē visvairāk iestudētajām lugām. Londonā šī luga nepārtraukti tiek spēlēta kopš 1952.gada, kad to iestudēja teātrī Ambassador, bet 1974.gadā pārcēla uz Sv. Martina terātri. Līdz šim laikam Londonā vien "Peļu slazds" nospēlēts vairāk nekā 23 400 reižu. Ilgajos gados, protams, mainījušās aktieru paaudzes, atjaunotas dekorācijas un sasniegti vairāki Ginesa grāmatā reģistrēti rekordi, piemēram, viens no aktieriem savu lomu nospēlējis 4575 reizes.

Izrādes garums  - 1h 30 min.
Biļetes Mākslas darbinieku namā pirms izrādes – Ls 2.00
Mākslas darbinieku namā Rīgā, Vaļņu ielā 9

Vairāk informācijas:
http://sites.google.com/site/vecpilsetasteatris/Home
www.twitter.com/vecpteatris
www.mdn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV