Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Džonijs Deps arī nākamajā Terija Giljama filmā

kinokino.lv, 21.12.2009. 13:22

Režisors Terijs Giljams nopietni nolēmis atgriezties pie ilgus gadus lolotā projekta - filmas “The man who killed don quixote” ar Džonija Depa piedalīšanos, raksta WorstPreviews.com.
Džonijs Deps arī nākamajā Terija Giljama filmā

Režisors projektu bija spiests apturēt, kad filmēšanas laukumu nopostīja vētra un arī Dona Kihota lomas atveidotājam bija veselības problēmas.

Sākotnējā filmas uzņemšanas mēģinājumā Džonijs Deps atveidoja reklāmas speciālistu, kurš ceļo atpakaļ laikā un sastop Donu Kihotu, kurš viņu notur par Sančo Pansu. Otrajā mēģinājumā uzņemt filmu Deps atteicās piedalīties, jo, lai gan to velējās, tas nebija iespējams aktiera aizņemtības dēļ citos projektos.

Tagad Dona Kihota lomā Giljams ir pieaicinājis aktieri Robertu Duvalu un tikko intervijā žurnālam Paste atklājis, ka arī Džonijs Deps atgriezīsies filmas projektā. "Jā," Giljams apstiprināja, jautāts par Depa dalību filmā. "Un esmu pārrakstījis scenāriju. Roberts Duvals piekritis spēlēt Kihotu. Esmu sajūsmā. Tagad tas ir tikai finansējuma jautājums. Cerams, ka nākamgad viss atrisināsies un notiks."

Drīzumā uz ekrāniem gaidāma Terija Giljama filma “The imaginarium of doctor parnassus”, kurā savu pēdējo lomu nospēlējis aktieris Hīts Ledžers. Viņam līdzās redzami arī aktieri Kolins Farels, Džūda Lovs, kā arī Džonijs Deps.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV