Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Sandra Buloka - ienesīgākā kino zvaigzne

kinokino.lv, 04.01.2010. 10:12

Aktrise Sandra Buloka atzīta par ekrāna zvaigzni, kas nesusi lielākos kases ieņēmumus 2009.gadā, liecina Quigley Publishing Company publicētie dati.
Sandra Buloka - ienesīgākā kino zvaigzne

Ik gadus tiek aptaujāti kinoteātru īpašnieki un filmu pircēji, lai noskaidrotu, kuras zvaigznes, viņuprāt, nesušas vislielākos kases ieņēmumus. Un 2009.gadā tā izrādījusies Sandra Buloka ar filmām „The Blind Side”, „The Proposal” un „All About Steve”.

Aptaujas 78 gadu vēsturē astoto reizi saraksta augšgalā ir sieviete. Pēdējo reizi tas notika 1999.gadā, kad tur atradās Džūlija Robertsa.

Otro vietu ieņem Džonijs Deps ar filmu „Public Enemies” un nelielo lomu filmā „The Imaginarium Of  Dr. Parnassus”. Viņš bijis aptaujas pirmajā vietā kā 2006. tā 2007. gadā. Trešajā vietā ierindojas Mets Deimons ar filmām „Invictus” un „The Informant”.

Kino izrādītājiem tika lūgts arī nosaukt „Rītdienas zvaigznes”, kas varētu nest peļņu nākamajos gados, un izrādās, ka cerības tiek liktas uz Keriju Maligenu par lomu filmā „An Education”, kā arī uz Teiloru Totneru par Džeikoba Bleka lomu filmā „New Moon”.

10 ienesīgākās kino zvaigznes 2009.gadā:

1. Sandra Buloka
2. Džonijs Deps
3. Mets Deimons
4. Džordžs Klūnijs
5. Roberts Daunijs juniors
6. Toms Henks
7. Merila Strīpa
8. Breds Pits
9. Šia Labefs
10. Denzels Vašingtons

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV