Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Buloka un Reinolds atkal kopā

kinokino.lv, 08.06.2010. 11:00

Runa ir par jaunu romantisku piedzīvojumu filmu, kurā galvenās lomas atveidos abas „Bildinājuma" zvaigznes – oskarotā aktrise Sandra Buloka un Raiens Reinolds.
Buloka un Reinolds atkal kopā

Kā ziņo Collider, abi aktieri piedalīsies studijas Universal piedzīvojumu komēdijā ar nosaukumu „Most Wanted". Tiek ziņots arī par to, ka tiek pārrunāta Annes Flečeres piedalīšanās režisores krēslā. Kā zināms, Anne Flečere uzņēma „Bildinājumu", vienu no pagājušā gada komerciāli veiksmīgākajām romantiskajām lentēm.

„Bildinājums" uz ekrāniem iznāca 2009.gada vasarā un ASV iekasēja vērā ņemamu summu - 163 miljonus, bet visā pasaulē kopā - 317 miljonus dolāru. Tas nozīmē, ka šo abu aktieru jūtu ķīmija uz lielā ekrāna ir pārdodama, un to mēģinās pārdot ar citas filmas palīdzību.

„Most Wanted" būs stāsts par kādu noziedznieci (Buloka), kuru uz tiesu ved māršals (Reinolds), taču pa ceļam gadās dažādi misēkļi, un abiem balodīšiem, kuri sākumā viens otru nevar ciest, nākas bēguļot no īstajiem ļaundariem. Tad viņi nonāk dažādās situācijās, līdz saprot, ka patīk viens otram. Iespējams, veca formula, bet labi pasniegta, tā var izrādīties veiksmes stāsts.

Šī būs Sandras Bulokas pirmā loma pēc ASV Kinoakadēmijas balvas saņemšanas par lomu filmā „Aklā puse". Savukārt aktieris Raiens Reinolds ir gana aizņemts („Buried", „Green Lantern" un citi darbi).

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV