Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

"Gravitācija" pievelk aktrisi Sandru Buloku

kinokino.lv, 08.10.2010. 10:04

Ja uz Holivudas superzvaigzni Andželīnu Džoliju "Gravitācija" neiedarbojas, tad uz oskaroto aktrisi Sandru Buloku tā iedarbojas gan.
"Gravitācija" pievelk aktrisi Sandru Buloku

Jau esam ziņojuši par Alfonso Kuarona topošās 3D fantastikas filmas "Gravitācija" aktieru, precīzāk, galvenās sieviešu lomas atveidotājas, atlases procesu. Džolija no lomas atteicās, Skārleta Johansone ar režisoru un producentiem sadarbību pārrunāja. Arī Natālija Portmane tika minēta kā kandidāte, tomēr filmas "Melnais gulbis" zvaigzne no projekta ir atteikusies, jo ir aizņemta ar citiem darbiem – nesaskan viņas un Kuarona lentes tapšanas darba grafiki.

Tagad, atsaucoties uz Variety, šķiet, ka aktrises meklējumi varētu būt noslēgušies. Studija Waner Bros. un Kuarons aktīvi pārrunā sadarbību ar aktrisi Sandru Buloku. Aktrise ir saņēmusi ASV Kinoakadēmijas balvu par lomu filmā "Aklā puse".

Kuarona 80 miljonu dolāru projekts stāstīs par kādu astronauti, kurai pēc negadījuma kosmosa kuģī nākas cīnīties par nokļūšanu mājās uz Zemes. Kā raksta ārzemju prese, galvenās lomas atveidotājai nāksies lielāko filmas daļu uz ekrāna pavadīt vienai. Tādēļ (un arī komercpotenciāla dēļ) tai ir jābūt labai un atpazīstamai aktrisei. Ņemot vērā Bulokas oskaru, viņai tas varētu būt pa spēkam.

Galvenajā vīriešu lomā redzēsim "Dzelzs vīru" Robertu Dauniju Jr.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV