Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Klajā nākusi poļu priestera Ksaverija Knoca grāmata "Sekss, kādu nevarat iedomāties. Laulātajiem, kuri mīl Dievu"

Apgāda ''Zvaigzne ABC'' Reklāmas un mārketinga daļa, 26.01.2010. 11:21

Apgāds Zvaigzne ABC izdevis poļu priestera Ksaverija Knoca pasaules slavu ieguvušo grāmatu "Sekss, kādu nevarat iedomāties. Laulātajiem, kuri mīl Dievu", kas ārvalstīs jau nodēvēta par "Katoļu kamasutru".
Klajā nākusi poļu priestera Ksaverija Knoca grāmata "Sekss, kādu nevarat iedomāties. Laulātajiem, kuri mīl Dievu"

Daudzi jautās - kāds Dievam sakars ar manu seksu? Citi, dzirdot vārdu savienojumu "katoļticība un sekss", uzreiz iedomājas, ka šādā seksā ir aizliegtas draiskas rotaļas, erotiskas fantāzijas un galvu reibinošas pozas.

Tēvs Ksaverijs Knocs ļoti vienkāršā un atklātā veidā norāda, ka šādam priekšstatam nav it ne mazākā pamatojuma. Dievs mūs nenovēro guļamistabā, bet gan ir ieinteresēts laimīgā laulāto dzimumdzīvē. Tēvs Ksaverijs Knocs uzskata, ka seksam ir ļoti liela nozīme mīlestības stiprināšanā laulāto starpā un viņu kopējā ceļā uz tuvību Dievam. Ar šo grāmatu autors vēlējās sagraut daudzos mītus, kas ieskāvuši seksualitāti. Sekss ir laulības sakramenta svinēšana, ko Dievs ir dāvājis cilvēkiem.

Tomēr dzimumdzīves mērķis nevar būt tikai bauda, bet gan saistību veidošana, vienotības pārdzīvojums mīlošo cilvēku intīmajā saskarsmē. Lai arī grāmata sākotnēji ir bijusi domāta šauram cilvēku lokam, ārvalstu presē tā, piemēram, jau ir tikusi nodēvēta par "Katoļu kamasutru".

"Sekss, kādu nevarat iedomāties. Laulātajiem, kuri mīl Dievu" pirmo reizi klajā tika laists Polijā 2009.gada aprīlī un jau pēc pāris nedēļām visa 5000 eksemplārus lielā tirāža bija izpārdota.

Ksaverijs Knocs dzimis 1965.gadā, ir Mazo Brāļu Kapuciešu ordeņa priesteris, pastorālās teoloģijas doktors, vada rekolekcijas, ir laulāto draudzes gans, portāla "Tikšanās iespēja" galvenais redaktors.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV