Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

kim? aicina uz atklāšanu nr. 9

Anna Salmane, 15.03.2010. 12:19

kim? aicina uz izstāžu sērijas nr. 9 atklāšanu piektdien, 19. martā plkst. 19:00. Pirmo reizi apmeklētāju uzmanībai piedāvājam trīs izstādes, jo līdz ar izstāžu sēriju nr. 9 RIXC un VKN galerijām pievienojas arī FK galerija. Sadarbībā ar žurnālu „Foto Kvartāls” izveidotajā galerijā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar jaunākajiem fotomākslas darbiem, kā arī tiks aicināti piedalīties diskusijās un lekcijās par mūsdienu fotomākslu.
kim? aicina uz atklāšanu nr. 9

Izstāžu sērijas nr. 9 ietvaros VKN galerijā būs apskatāma mākslinieces Daces Džeriņas (1971) izstāde „Dārgumu telpa”. Izstādē eksponētie darbi veido atvērtu telpu, kurā nozīme ir meklējumiem, radošam procesam, personīgām izjūtām, vērtībām, ideāliem.

RIXC galerijā būs apskatāma radošās apvienības „Kuda begut sobaki” (Jekaterinburga, Krievija) izstāde „Klusā stunda”. Izstādē būs eksponēts video darbs „Ceļš” un optiskas iekārtas „Antivirtuālās ķiveres”, kuras izstādes apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt.

Savukārt jaunajā FK galerijā būs apskatāma latviešu fotomākslinieka Alņa Stakles (1975) izstāde „L.S.D. Living Space Daugavpils” (Dzīves telpa Daugavpils), kurā izstādītie darbi stāstīts par pilsētvidi un tās vizuālajiem un sociālajiem paradoksiem.

Pēc izstāžu atklāšanas Skaņu mežs aicina apmeklēt dziedātājas Planningtorock (aka Janine Rostron, Lielbritānija) koncertu Spīķeru koncertzālē. Ieeja no plkst. 20:00; ar kim? ielūgumiem vai zīmogiem – Ls6.

Izstādes būs apskatāmas no 20. marta līdz 11. aprīlim.

Darba laiki:
P, O: slēgts
T - P: 14:00 - 19:00
S, Sv: 12:00 - 18:00

Ieeja izstādēs – bez maksas.


Lasiet vairāk: www.kim.lv


Atbalstītāji: Kultūras ministrija, VKKF, Aizkraukles banka, pilnsabiedrība „Spīķeri”, Domu Konstrukcijas, Nordic Hotel Bellevue, Live Riga, Rīgas Laiks, Delfi, kultura.lv, ind-ex.lv, Valmiermuižas alus, GroGlass

Aviolīnija: airBaltic

Partneri: Foto Kvartāls, RIXC, Serde, VKN, LU Kognitīvo zinātņu un semantikas centrs, ¼ Satori, Skaņu mežs, Latvijas Jaunā teātra institūts, Kinoskola, Nacionālais Kino centrs, Rīgas Kinomuzejs, NOASS, Orbīta, META-KAFE u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV