Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Sākas biļešu tirdzniecība uz Agra Daņiļeviča deju grupas „Dzirnas” koncertu Liepājā

Aigars Kārkliņš, 16.04.2010. 09:59

14.maijā plkst. 19:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē ar vērienīgu modernās dejas koncertprogrammu uzstāsies Agra Daņiļeviča deju grupa „Dzirnas”, kura skatītāju vērtējumam piedāvās programmas „Adiemus” un „Acuna Matata”.
Sākas biļešu tirdzniecība uz Agra Daņiļeviča deju grupas „Dzirnas” koncertu Liepājā

Koncerta pirmajā daļā – „Adiemus”. Karla Džekinsa pasaules slavenā skaņdarba „Adiemus” mūzika ar Agra Daņiļeviča horeogrāfiju. Četrdesmit meiteņu stāsts par pasaules atmošanās un dzīvības radīšanas mirkli.

Savukārt, koncerta otrajā daļā, ļaujoties ritma maģijai, rituāla spēkam un ekvatora krāsu kontrastam, ir radīts Nila Īles etnoperkusiju grupas un horeogrāfu, Agra Daņiļeviča un Markus Zmoelnig kopdarbs – jauna deju programmu „Acuna Matata”(tulk.: viss kārtībā).

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Biļešu paradīzes (www.bilesuparadize.lv) kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājas teātra kasēs un Latvijas 1.rokkafejnīcā. Biļešu cena sākot no 3 Ls.

Koncertu informatīvi atbalsta: Radio SWH un draugiem.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV