Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Notiks "Ziemeļu stāstu" ikmēneša tematiskais vakars "Konceptuāla arhitektūra. Ko tas nozīmē?"

Marika Gintere, 27.04.2010. 13:22

Kā atzīst pasākuma galvenais viesis, arhitekts Miķelis Putrāms: "Dažreiz man radies iespaids, ka Latvijā [konceptuāla arhitektūra] nozīmē kaut ko neadekvātu. Man liekas, ka savādāk nevar, bet varbūt koncepcija arhitektūrā nav nepieciešama...?". Uz šo jautājumu centīsimies rast atbildi Ziemeļu Stāstu 4dienā, 29.aprīlī plkst.17:30. Norises vieta: Ziemeļu Ministru padomes birojs, Marijas 13/3, Berga bazārā.
Notiks "Ziemeļu stāstu" ikmēneša tematiskais vakars "Konceptuāla arhitektūra. Ko tas nozīmē?"

Par koncepcijas lomu arhitektūrā spriedīs MADE arhitekti līdzdibinātājs un galvenais arhitekts Miķelis Putrāms, kā arī žurnāliste Kristīne Budže.

Ar konkrētu piemēru palīdzību tiks parādīts, kāda izskatās konceptuāla arhitektūra - gan paša M. Putrāma un viņa biroja MADE arhitekti realizētajos projektos, gan stāstot par viņa līdzdarbošanos B.I.G. arhitektu praksē, ko dibinājis pazīstamais dāņu arhitekts Bjarke Ingelss.

Sarunā aicināti iesaistīties arī klausītāji: gan iztaujājot, gan oponējot lektora teiktajam.

Ziemeļu Stāstu 4diena - tie ir Ziemeļu Ministru padomes birojā rīkotie pasākumi katra mēneša pēdējā ceturtdienā, kur tiekamies ar interesantiem cilvēkiem un risinām saistošas sarunas par ziemeļnieciskām tēmām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV