Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Kā klājas Emiram Kusturicam?

kinokino.lv, 11.05.2010. 12:35

Ir zināms režisora Emira Kusturicas nākamais kino projekts, kad tiks pabeigts darbs pie filmas ar Džoniju Depu.
Kā klājas Emiram Kusturicam?

Kā informē Movieweb, kompānija Filmula ir devusi zaļo gaismu filmai “Tweakers Delight”, kuru režisēs Kusturica. Tās budžets tiek lēsts 35 miljonu dolāru apmērā. Pagaidām gan filmai nav piesaistīts neviens aktieris. Zināms tas, ka stāsts ir par kādu vīrieti, kam 24 stundu laikā ir jāsakārto sava dzīve.

Tagad Emirs Kusturica strādā pie filmas “Wild Roses, Tender Roses”, kurā titullomu izpilda viņa labs draugs un viens no populārākajiem planētas aktieriem – Džonijs Deps. Tā ir biogrāfiska drāma, kas balstīta uz Džeimsa Karlosa Bleika romāna "The Friends of Pancho Villa" un ir stāsts par 20.gadsimta sākumā dzīvojošu zagli un nelieti, kas kļūst par nabago ļaužu aizstāvi. Depa varonis, pats Pančo Villa, filmā runā spāņu valodā. Galveno sieviešu lomu atveido aktrise Selma Hajeka.

Vairāki Kusturicas darbi iemantojušas kulta filmu statusu, režisors saņēmis dažādas godalgas, tai skaitā Zelta Palmas zaru par filmu “Underground” 1995.gadā un citas balvas. Viņš atgriežas festivālu apritē regulāri, taču pēdējos gados ar īpašiem panākumiem nav izcēlies. Gaidīsim viņa jaunās filmas un ceram uz panākumiem.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV