Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Džonijs Deps atsakās no Kusturicas filmas

kinokino.lv, 23.02.2011. 09:26

Holivudas superzvaigzne Džonijs Deps ir atteicies no lomas Emira Kusturicas projektā, informē Collider.
Džonijs Deps atsakās no Kusturicas filmas

Džonijs Deps vairāk nekā pusotru gadu bija piesaistīts Kusturicas projektam, kurā viņam bija paredzēta meksikāņu revolucionāra Pančo Villas loma. Džonijs Deps un Emirs Kusturica iepriekš jau sadarbojušies - 1993.gada filmā "Arizonas sapņi".

Galvenais iemesls Depa aiziešanai no šī projekta ir aktiera aizņemtība citās filmās. Kā reāli pretendenti titullomai tagad tiek minēti Gales Garsija Bernāls un Benicio Del Toro. Savukārt centrālā sieviešu loma rezervēta meksikāņu izcelsmes zvaigznei Selmai Haijekai.

Biogrāfiskās lentes, kuras pilns nosaukums ir "Seven Friends Of Pancho Villa And The Woman With Six Fingers", balstīts uz biogrāfiska romāna "The Friends of Pancho Villa" motīviem, kurā rakstnieks Džeimss Karloss Bleiks apraksta Villas un viņa biedru cīņas un bagāto laupīšanas, kā arī uzdzīvi. Jaunā projekta scenāriju izstrādā Kusturica kopā ar ilggadējo kolēģi Gordonu Mihiču ("Čigānu laiks", "Melnais kaķis, baltais kaķis").

Leģendāro meksikāņu revolucionāru iepriekš tēlojuši arī aktieri Antonio Banderass, Tellijs Savalass, kā arī pats Villa 1914. gada filmā "The Life Of General Villa", ko producēja Deivids Vorks Grifits.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Džonijs Deps

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV