Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

"Aptumsums" jau uzstāda rekordu

kinokino.lv, 01.07.2010. 12:06

"Krēslas" sāgas fani nerimstas, uz ekrāniem iznākot trešajai filmai "Aptumsums" - otrdienas pusnakts seansos vairāk nekā 4000 Ziemeļamerikas kinoteātros filma jau iekasējusi pāri par 30 miljoniem dolāru, raksta Entertainment Weekly.
"Aptumsums" jau uzstāda rekordu

Iepriekšējais pusnakts kases rekords piederēja "Krēslas" sāgas otrajai filmai "Jauns mēness", kas, iznākot uz ekrāniem pērnā gada novembrī, savāca 26,3 miljonus dolāru.

Filma ar Kristenu Stjuarti, Robertu Patinsonu un Teiloru Lotneru galvenajās lomās piedzīvo plašāko pirmizrādi Ziemeļamerikā – trešdien tā startēja 4408 kinoteātros un piektdien, piepulcējoties vēl 29 kinoteātriem, filma būs redzama 4437 kinoteātros.

"Aptumsums", atšķirībā no iepriekšējām divām "Krēslas" filmām, nestartē rudenī, bet pēc visa spriežot, filmu izlaist vasarā bijis pareizs studijas Summit Entertainment lēmums.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV