Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Starp "Rītausmas" filmām būs jāgaida gads

kinokino.lv, 04.08.2010. 12:29

Studija Summit Entertainment ir izziņojusi arī pēdējās, tātad piektās „Krēslas" sāgas filmas iznākšanas datumu, informē studijas pārstāvji. Tas būs 2012.gada 16. novembris.
Starp "Rītausmas" filmām būs jāgaida gads

Kā jau esam ziņojuši, "Rītausma" tiks izlaista divās filmās, sekojot "Harija Potera" noslēdzošās daļas „modei", kā arī aptuveni divas reizes palielinot potenciālos filmas kases ieņēmumus. Pirmā "Rītausmas" daļa iznāks nākamā gada 18. novembrī, bet otrā - 2012.gada 16.novembrī. „Krēslas" sāgas cienītājiem būs jāgaida tieši gads starp abām filmām.

Atgādinām, ka "Rītausmai" studija vēlējās piesaistīt jaunu un izcilu režisoru. Sākotnēji tika runāts par Sofiju Kopolu, Gasu van Santu, Stīvenu Daldriju... Šim pienākumam, proti, abu filmu uzņemšanai ir apstiprināts oskarotais Bils Kondons. Režisors zināms pēc tādu filmu scenārijiem un režijas kā "Čikāga", "Sapņu meitenes", "Kinsijs".

Filmēšana sāksies šā gada rudenī. Plānots, ka abas daļas tiks filmētas vienlaicīgi, bet, kā šādos gadījumos ierasts, vēlāk atsevišķi tiks uzņemtas arī papildus ainas otrajai filmai.
Aktuālā „Krēslas" sāgas filma "Aptumsums" joprojām tiek demonstrēta kinoteātros.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV