Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Rīt notiks Zelta Zivtiņas rīkotie kulta filmas "Krēsla" 3.daļas pirmizrādes seansi

Vita Sirica, 07.07.2010. 14:57

Rīt, 8.jūlijā, dienu pirms kulta filmas "Krēsla" trešās daļas "Aptumsums" pirmizrādes Latvijas kinoteātros, vairāk nekā 200 laimīgie Zelta Zivtiņas klienti un aizrautīgākie filmas fani paši pirmie Latvijā varēs novērtēt un novērot "Aptumsumu".

Īpašie Zelta Zivtiņas rīkotie fanu seansi notiks kinoteātros Cinamon un Parex Plaza plkst.19:00. Stundu pirms filmas seansa - plkst. 18:00 - kinoteātrī Parex Plaza notiks "Krēslas" fanu, Zelta Zivtiņas draugu un lietotāju ballīte, kurā piedalīsies Edvarda Kalena latviešu līdzinieks.

"Filma "Aptumsums" noteikti ir ierindojusies pasaules gaidītāko kino notikumu topa pirmajā vietā. Zelta Zivtiņas draugiem esam sarūpējuši vairākas interesantas aktivitātes, ko vadīs ZZ seriāla varoņi. Turklāt ikviens īpašās pirmizrādes apmeklētājs saņems arī dāvanu no Zelta Zivtiņas. Par atbilstošu muzikālo fonu rūpēsies DJ ZZ Jana, savukārt muzikālu pārsteigumu solās sagādāt festivāla Positivus organizatori," stāsta Alise Avota, Zelta Zivtiņa zīmola vadītāja.

Romantiskā piedzīvojumu filma par vampīra un meitenes mīlestību "Krēsla", kas uzņemta pēc pasaulē populārās Stefānijas Meijeres grāmatu sērijas motīviem, ir kļuvusi par pēdējo gadu kases grāvēju visā pasaulē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV