Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Sāk tirgot biļetes uz „Krēslas" sāgas noslēdzošo filmu

EasyGet.lv, 17.10.2012. 15:12

17. oktobrī ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz vienu no šī gada gaidītākajām filmām, „Krēslas" sāgas noslēgumu - „Rītausma. 2.daļa".
Sāk tirgot biļetes uz „Krēslas" sāgas noslēdzošo filmu

Filmas darbība risinās uzreiz pēc iepriekšējās daļas notikumiem – Edvarda un Bellas kāzām un viņu meitiņas Renesmī piedzimšanas. Drīz vien atklājas, ka Renesmī piemīt īpašas spējas, un sākas notikumi, kas nostāda Kalenu ģimeni un viņu sabiedrotos pret Volturi vampīru klanu... Spriedzes un romantikas pilnā filma, kuras režisors ir "Oskara" balvas ieguvējs Bils Kondons, noslēdz stāstu par neiespējamo mīlestību, ko visa pasaule iepazinusi Stefānijas Meijeres grāmatās un romāna ekranizācijās.

Filmas regulārie seansi tiek demonstrēti no 16. novembra, taču nepacietīgākajiem „Krēslas" sāgas cienītājiem būs lieliska iespēja „Rītausmu 2" noskatīties jau 15. novembrī, kad Rīgas lielākajos kinoteātros tiks piedāvāti divi vakara seansi.

Informācija par seansiem un biļetēm atrodama kinoteātru mājas lapās.

Foto: Kadrs no „Krēslas" sāgas noslēguma filmas „Rītausma. 2.daļa". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV