Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Septembrī un oktobrī demonstrēs radošās apvienības "Nomadi" objektu izrādi "Vasaras sala"

Sandra Lapkovska, 16.08.2010. 11:56

Šī gada sākumā pirmizrādi piedzīvoja jauna radošās apvienības "Nomadi" objektu izrāde "Vasaras sala", kura jau šobrīd ieguvusi skatītāju mīlestību un teātra kritiķu atsaucību. Izrāde nominēta Spēlmaņu nakts balvai kā labākā izrāde bērniem 2009 / 2010. gada sezonā.
Septembrī un oktobrī demonstrēs radošās apvienības "Nomadi" objektu izrādi "Vasaras sala"

Uz izrādi aicināti bērni (4 - 10 gadi) un pieaugušie, kuriem patīk vērot un saskatīt dabā sastopamo lietu dažādību, spēlēties ar ikdienišķām lietām, lai būvētu jaunas sapņu pasaules.
Izrādes radošā komanda – Krista Burāne, Mārtiņš Eihe, Juta Vanaga, Kristīne Vītola un Egons Kronbergs izrādes centrālajai darbības vietai un arī tēlam – kādai mazai salai, piešķīruši bērnībā piedzīvotās emocijas un sajūtas.

Līdzās salas pastāvīgajiem iedzīvotājiem dzīvniekiem un putniem, vasarās tur ciemojas arī maza meitene, viņas vecāmamma un vienmēr darbos iegrimušais tētis. Ko viņi visi tur dara? Vienkārši dzīvo! Kā? Nāciet, un skatieties!

Izrādes notiek "Ģertrūdes ielas teātrī" Ģertrūdes ielā 101 a.

Biļešu cena bērniem – 3 Ls, pieaugušajiem 5 Ls, ģimenes biļete (2 pieaugušie + 1 vai 2 bērni) – 12 Ls. Grupām no 15 cilvēkiem viena brīvbiļete.
Izrādes ilgums – 55 minūtes

Par izrādes laikiem darbadienās iespējams vienoties. Sestdienās un svētdienās izrādes notiek 10.00, 13.00, 17.00

Septembrī paredzētas izrādes – 8, 9,10,11,12
Oktobrī paredzētās izrādes – 5,6,7,8
Pēc izrādes iespējama stundu gara radošā darbnīca bērniem, kurā bērniem tiek dota iespēja mācīties stāstīt stāstus ar objektu palīdzību.

Papildus info vai pieteikšanās pa telefonu 26428632 – Sandra Lapkovska, sandra.lapkovska@gmail.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV