Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Grāmatnīcā "Pie Humberta" norisināsies projekts "Ķer grāmatu, ķer naudu... bēdz!"

Uldis Pētersons, 02.09.2010. 12:01

Sestdien, 4.septembrī, no pulksten 19:00 grāmatnīcā ,bufete un lasītavā "Pie Humberta", Marijas ielā 13 k2 Berga Bazāra Baltās nakts un Survival Kit 2 ietvaros būs skatāms Kipriana Homorodeana projekts "Ķer grāmatu, ķer naudu... bēdz!" (krīzes speciālizdevums).
Grāmatnīcā "Pie Humberta" norisināsies projekts "Ķer grāmatu, ķer naudu... bēdz!"

Kiprians Homorodeans SURVIVAL KIT 2 prezentēs Izdzīvošanas stratēģiju bezmaksas versiju. "Ķer grāmatu, ķer naudu... Bēdz!" krīzes speciālizdevums piedāvā alternatīvus risinājumus, kā izdzīvot sliktajos ekonomiskajos apstākļos. Grāmatā tiek apgalvots, ka pasaulē, kurā valda materiālistiskas vērtības, vairumam finansiālajā postā nonākušo zagšana varētu būt vispiemērotākais darbības virziens.

Grāmata tiek prezentēta sadarbībā ar La Bibliothèque Fantastique (LBF), unikālu mākslinieka izdevniecību, kas ļauj lasītājiem lejuplādēt un drukāt grāmatas bez maksas. Ilustrācijas: Cristian Dârstar, izdevējs: Antoine Lefebvre/LBF.

Grāmata pieejama: http://www.labibliothequefantastique.net

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV