Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Giljama "Kihots" piedzīvo finansiālas ķibeles

kinokino.lv, 06.09.2010. 11:14

Finansiāla rakstura problēmas apturējušas Terija Giljama filmas "Vīrs, kurš nogalināja Donu Kihotu" uzņemšanu, raksta Variety.
Giljama "Kihots" piedzīvo finansiālas ķibeles

„Pirms pusotra mēneša zaudējām finansējumu," režisors Terijs Giljams teica, viesodamies Dovilas kinofestivālā. „Man šeit nebūtu jābūt. Biju plānojis šobrīd uzņemt "Kihotu"."

Taču režisors ir apņēmies nepamest filmas projektu, ko lolo jau gadiem ilgi. „Roberts Divāls būs Dons Kihots, būs arī Jūens Makgregors, un šobrīd meklējam jaunu finansējumu," teica režisors.

Jau rakstījām, ka filma būs stāsts par kādu mūsdienu reklāmas aģentūras šefu, kas dodas uz 17.gadsimta Spāniju, kur satiek pašu Donu Kihotu un iekuļas neticamos piedzīvojumos, jo Dons Kihots viņu uzskata par savu kompanjonu Sančo Pansu. Makgregoram tiks šī viltus Sanču Pansas loma, savukārt Dona Kihota lomā filmēsies oskarotā amerikāņu leģenda Roberts Divāls.

Terijs Giljams ir meistars vizuāli un sižetiski krāšņu filmu veidošanā, saņēmis godalgas par tādām filmām kā "Brazīlija", "12 pērtiķi", "Bailes un naids Lasvegasā" un citām.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV