Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Izdota Kristīnas Dodas grāmata "Mīļotais zaglis"

Ieva Drozdova, 22.09.2010. 14:02

Apgādā "Kontinents" nākusi klajā Kristīnas Dodas grāmata "Mīļotais zaglis".
Izdota Kristīnas Dodas grāmata "Mīļotais zaglis"

Izcilu retumu – zilo briljantu – tieši apsardzes deguna priekšā draud nozagt bīstamākais un izveicīgākais dārglietu zaglis, kādu Čikāga jebkad pieredzējusi, – itāliešu grāfs Roberto Bartolīni. Viņa sakari ar kriminālo pasauli ir leģendāri un ietekme tālu pārsniedz pat dzīvākās iztēles robežas.

Jaunajai, talantīgajai advokātei Brendijai jāpaveic neiespējamais – jāpārliecina tiesnesis par Roberto nevainību...

Spraigs sižets, negaidīti pavērsieni un sirdi stindzinošas atklāsmes. Populārā autore Kristīna Doda piedāvā dinamisku un reizē bezgala romantisku stāstu, kurā satiekas mūsdienīga sieviete un noslēpumains svešinieks. Vēstījums uzburts tik meistarīgi, ka lasītājam gribēsies to pievārēt vienā elpas vilcienā.

Kristīna Doda ir autore, kuras grāmatas allaž turas New York Times bestselleru sarakstā un izpelnījušās lasītāju atzinību visā pasaulē. Latvijas lasītāji jau iepazinuši autores romānus „Valdzinošā viltniece" un „Blondīne sarkanā".

Neatslābstoši raita darbība un kūsājošs jutekliskums – aizraujoši no pirmās nodaļas līdz pārliecinošajām beigām.

Publishers Weekly

Tulkojusi Ingūna Jundze, vāka dizins Artūrs Zariņš, 384 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV