Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Džeimss Franko debitēs režisora krēslā

kinokino.lv, 30.09.2010. 12:12

Aktieris Džeimss Franko, kura loma Denija Boila filmā "127 stundas" (tā pati, kurā viņa tēlotais varonis ir spiests sev nogriezt roku, lai izdzīvotu) viņam varētu atnest vairākas balvas un, iespējams, Oskara balvas nomināciju, uzņems savu pirmo pilnmetrāžas filmu.
Džeimss Franko debitēs režisora krēslā

Džeimss Franko savā karjerā ir spēlējis tādos darbos kā "Zirnekļcilvēka" triloģija, "Ananasu ekspresis", "Milks" un citās. Viņš saņēmis Zelta Globusu par Džeimsa Dīna atveidošanu televīzijas filmā. Patlaban Franko filmējas "Pērtiķu planētas" jaunajā versijā.

Kā ziņo Variety, aktieris ir iegādājies romāna „The Adderall Diaries" ekranizācijas tiesības. Franko jau ir uzņēmis vairākas īsfilmas un arī dokumentālo filmu. Tagad viņam piederošā kompānija Rabbit Bandini plāno uzņemt romāna ekranizāciju, un Franko būs gan filmas scenārists, producents, režisors un, iespējams, arī galvenās lomas izpildītājs.

Romāns „The Adderall Diaries" ir stāsts par kādu ģeniālu programmētāju, kuru apsūdz viņa sievas slepkavībā. Par spīti neskaitāmiem pierādījumiem, viņš aizstāv savu nevainību. Tomēr viss tiek sarežģīts vēl pamatīgāk, kad viņa sievas bijušais mīļākais atzīstas vairākās citās slepkavībās, par kurām neviens neko nezina.

Džeimss Franko uz Latvijas ekrāniem jau no rītdienas būs redzams līdzās Džūlijai Robertsai filmā "Ēd, lūdzies, mīli".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV