Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Džeimss Franko piedalīsies drāmā "The Stare"

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 20.04.2011. 09:55

Aktieris Džeimss Franko ("127 Stundas") atveidos galveno varoni režisora Džeja Ananija filmā "The Stare", vēsta Deadline.com.
Džeimss Franko piedalīsies drāmā "The Stare"

Plānots, ka darbs pie projekta, kas finansējumu guvis no kompānijas "Waterstone Entertainment", tiks uzsākts jau šī gada 6. maijā, kad Ņujorkā sāksies filmas uzņemšana.
Vienu no galvenajiem varoņiem – izdošanas kompānijas pārstāvi - atveidos Džeimss Franko, kurš bija šī gada Oskara balvu pasniegšanas ceremonijas vadītājs. Savukārt viņam blakus stāsies aktrise Vinona Raidere, kurai filmā uzticēts atveidot dramaturģi.

Džeimsam Franko un režisoram Džejam Ananijam šis nebūs pirmais kopējais projekts, abi iepriekš sadarbojušies filmā "Shadows & Lies".

Filma "The Stare" stāstīs par dramaturģi, kurai sagādā grūtības pabeigt un izdot savu nākamo darbu, kā rezultātā viņa nespēj atšķirt realitāti no sava rakstu darba.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Džeimss Franko

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV