Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Oskaru šovu vadīs Hataveja un Franko

kinokino.lv, 30.11.2010. 09:59

ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas šova producenti ir nosaukuši šīs sezonas ceremonijas vadītājus – tie būs aktieri Anna Hataveja un Džeimss Franko.
Oskaru šovu vadīs Hataveja un Franko

Oskaru šova producenti Brūss Koens un Dons Mišers arī šogad ir nolēmuši ceremonijas vadīšanu uzticēt diviem skatuves/lielā ekrāna māksliniekiem. Pagājušās Oskara balvu sezonas vadītāji bija aktieri Aleks Boldvins un Stīvs Mārtins. Šogad šova veidotāji vēlas notikumu padarīt „dzirkstošāku", jo abu jauno aktieru kopējais vecums (61) ir mazāks par komiķa Stīva Mārtina reālo vecumu.

Gada nozīmīgākās balvu ceremonijas veidotāji ir izvēlējušies aktierus Annu Hataveju un Džeimsu Franko, jo abas zvaigznes ir pierādījušas gan dziedātprasmi, gan teicamu sniegumu dramatiskās lomās un komēdijās.

Būs interesanti vērot, kā ceremonijas vadītāji reaģēs, ja viņi (abi) saņems Oskara balvu labāko aktieru kategorijās. Pastāv reāla iespēja, ka Džeimss Franko par lomu filmā "127 stundas" tiks nominēts labākā aktiera kategorijā, savukārt Anna Hataveja varētu tikt nominēta par lomu romantiskajā drāmā "Mīla un citas narkotikas".

83. ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšana notiks 2011.gada 27.februārī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV