Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Hadsone un Franko piedalīsies "Lovleisas" projektā

kinokino.lv, 25.01.2011. 15:01

Aktieris un šī gada Oskaru šova vadītājs Džeimss Franko un aktrise Keita Hadsone gatavojas spēlēt filmā par Lindu Lovleisu, raksta Collider.
Hadsone un Franko piedalīsies "Lovleisas" projektā

Holivudā top divi projekti par Lindu Lovleisu. Par vienu no tiem – darbu ar nosaukumu "Inferno", jau esam rakstījuši, proti, ka projektam sākotnēji piesaistītā un skandalozā aktrise Lindsija Lohana tomēr tajā nespēlēs galveno lomu. Viņas vietā izvēlēta aktrise Malina Akermana ("Sargi", "Bildinājums" u.c.).

Otrs projekts, kurā dalību patlaban pārrunā Džeimss Franko un Keita Hadsone, saucas "Lovleisa". Arī tas būs biogrāfisks darbs, kurā tiks attēlots Lindas Lovleisas dzīvesstāsts. Linda Lovleisa bija viena no slavenākajām pornofilmu aktrisēm un popularitāti ieguva ar filmu "Dziļā rīkle", kas ir viena no visu laiku ienesīgākajām (pieaugušo) filmām vēsturē, ja salīdzina filmas izmaksu un kases ieņēmumu proporciju.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Keita Hadsone

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV