Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Klajā nākusi Lūlū Teilores grāmata "Mantinieces"

Ieva Drozdova, 01.10.2010. 10:03

Apgāds "Kontinents" laidis klajā Lielbritānijas autores Lulū Teilores grāmatu "Mantinieces". Neticama bagātība, spozme, šiks un skarbākie nosacījumi, lai to nepazaudētu vienā mirklī.
Klajā nākusi Lūlū Teilores grāmata "Mantinieces"

Šajā romānā jūs aizrautīgi lasīsiet par

BAGĀTĪBU: Džimaimas izšķērdīgais dzīvesveids nepazīst robežu; Tāras galvenais mērķis dzīvē, spītējot jebkādiem upuriem – finansiāla neatkarība no ģimenes un vīra; savukārt, Popija vēlas izbēgt no bagātības izliktajām lamatām, vienlaikus nepazaudējot drošību, ko sola ģimenes nauda.

KAISLĪBU: Džimaimas kaislības kliedē laulības dzīves garlaicību; Tāras šķietami perfektā ģimenes dzīve nepieļauj šādu uzdrīkstēšanos; Popija, visu mūžu lutināta ar uzmanību un mīlestību, tagad spiesta pakļaut sevi biedējošam īstas dzīves un mīlestības vilinājumam.

ĢIMENI: Treviljanu ģimene ir viss, ko viņas jebkad pazinušas, un tagad vecāku mantojums, plaša, bet panīkusi parfimērijas impērija tiek nodota trīs māsu ziņā. Pēc testamenta nolikuma ģimenes uzņēmuma liktenim ir divi iespējamie scenāriji: māsas pārņem uzņēmumu un gada laikā trīskāršo apgrozījumu. Ja viņām tas neizdosies, tad par smaržu karalieni sevi varēs dēvēt Džeka – augstākās klases neliete, kura konkurentu iznīcināšanā var sacensties ar pašu Mefistofeli.

Kā arī – SLAVU, MODI un SKANDĀLIEM – veiksmes, greznības un stila virsotnēs.

Populārā Lielbritānijas autore Lulū Teilore satriecoši dzīvi atklāj modes pasaules džungļu likumus, piedāvājot lasītājam klātbūtnes efektu glamūra pasaulē, kurā, dzenoties pakaļ veiksmei, ik uz soļa sastopamas viltīgas lamatas.

Tulkojusi Biruta Vaivode, vāka dizains Artūrs Zariņš, 432 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV