Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

LKK studenti atklās Rīgas Centrāltirgum 80 gadu jubilejai veltītu fotoizstādi

LKK, 24.09.2010. 12:03

Rīgas Centrāltirgus savu darbību uzsāka 1930.gada 2.novembrī un, kā norāda Valsts Kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas vadītājs Juris Dambiņš, tas bija lielākais un modernākais tirgus pasaulē.
LKK studenti atklās Rīgas Centrāltirgum 80 gadu jubilejai veltītu fotoizstādi

Šogad, sagaidot Rīgas Centrāltirgus 80.gadu jubileju, Rīgas Centrāltirgus sadarbībā ar Latvijas Kultūras koledžu organizē Foto projektu konkursu, kura mērķis ir fiksēt, dokumentēt un iemūžināt tirgus ikdienas mirkļus un emocijas ar fotogrāfijas palīdzību, kā arī parādīt, ka tirgus "nenoveco", saglabājot savu demokrātisko tirgošanās kultūru un tradīcijas.

Foto projektu vada Latvijas Kultūras koledžas pasniedzēja - fotogrāfe Gunta Andersone, konkursā piedalās Kultūras koledžas trešā kursa astoņi studenti, kuru uzdevums ir radīt katram desmit fotogrāfijas (izmērs 80x120 kopā 80 fotogrāfijas), iemūžinot vienu dienu Rīgas Centrāltirgus ikdienā. Akcijas rezultātā kompetenta žūrija izvērtēs un izvēlēsies desmit labākos darbus, kas tiks eksponēti kādā no Rīgas Centrāltirgus paviljoniem, kur tos varēs aplūkot visi tirgus apmeklētāji.

Foto: Ieva Broka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV