Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Tiks atklāta Briic.lv zīmējumu izstāde

Uldis Pētersons, 12.10.2010. 15:56

Oktobra sākumā Humberts aizsāka atbalsta akciju, vēloties tik daudz un tanī pat laikā maz – vienkārši BŪT. Būt par satikšanās vietu, iedvesmas avotu un telpu, kurā atrast sevi, atrast prieku, atrast mieru un harmoniju starp Rīgas centrālo trokšņu pārņemto ikdienu. Ar jūsu atbalstu mums tas izdodas. Soli pa solītim.
Tiks atklāta Briic.lv zīmējumu izstāde

Ceturtdien, 14.oktobrī, plkst. 19:02 šīs atbalsta akcijas ietvaros "Pie Humberta" atklājam talantīga un oriģināla autora Mareka Ruskuļa zīmējumu izstādi. Mareks saka, ka zīmēšana ir viņa vaļasprieks un vienkārši prieks. Prieks, kas sniedz entuziasmu uz to, ko dari, tāpēc mērķtiecīgi iznākušas jau divas Mareka zīmējumu grāmatas, pirmā „Sastādi man kompāniju" (http://bit.ly/aDYJO3), otra „Vienā kadrā" (http://briic.lv/vk/). Pie Humberta no 14.oktobra līdz 31.oktobrim ikviens varēs iepazīties ar 20 vēl neredzētiem Mareka darbiem un 20 jau skatītiem, ja sekots līdzi viņa mākslinieciskajām izpausmēm. Bet atklāšanas dienā varēsi piedalīties viena zīmējuma oriģināla izsolē, kā arī iegādāties Mareka grāmatu „Vienā kadrā" tikai par 2.51 līdzšinējo 5.10 vietā. Mums ļoti patīk Mareka apzīmējums saviem darbiem – „domskices". Uzzīmēt savas domas, uzzīmēt savas sajūtas, uzzīmēt savu pasaules redzējumu un veltīt to pasaulei ..

Atnā, un varbūt atradīsi starp šīm pārdomām arī daļiņu no savas pasaules.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV