Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Brūss Viliss sola "Cieto riekstu 6"

kinokino.lv, 21.10.2010. 10:52

Aktieris Brūss Viliss, kurš ne reizi vien filmās ir glābis pasauli vai vismaz ASV, sola, ka uz ekrāniem iznāks "Cietais rieksts" 5 un 6.
Brūss Viliss sola "Cieto riekstu 6"

Jau esam informējuši par plāniem uzņemt "Cietā rieksta" piekto daļu. "Cietais rieksts", kā zināms, ir viena no populārākajām asa sižeta franšīzēm. Viss sākās ar žanra klasiku 1988.gadā (4 Oskara nominācijas), kuru uzņēma Džons Maktīrnans. Tai sekoja otrā daļa 1990.gadā, bet Maktīrnans režisora krēslā atgriezās 1995.gadā. Ceturtā filma Lena Vaizmena režijā iznāca 2007.gadā. Visas četras filmas bijušas veiksmīgas kases ieņēmumu ziņā, tādēļ studiju plāns veidot turpinājumu(s) ir loģisks.

Brūss Viliss, kurš patlaban reklamē savu jaunāko lenti "RED aģenti: Atvaļināti un sevišķi bīstami", intervijā Showbiz Spy izteicies: „Taps piektā "Cietā rieksta" filma, un es vēlos piedalīties arī pēdējā daļā – sestajā!"

Jau informējām, ka „piektais rieksts" pamazām iegūst aprises, jo tiks sākts darbs pie filmas scenārija izstrādes, un ar studiju Fox par to runā filmas "Hitman" scenārists Skips Vuds.

„Filmēšanas laukumā es varu skriet un kauties, taču pienāks laiks, kad es to vairs nevēlēšos darīt. Tādēļ ar sesto filmu, es teikšu ardievas Makleina varonim," klāsta aktieris. Tas, ka Viliss intervijās izsaka gatavību filmēties Džona Makleina lomā, nenozīmē zaļo gaismu no filmu veidotāju puses, tomēr šie izteicieni liecina, ka vismaz viena filma taps noteikti, un, ja tā būs veiksmīga, varam gaidīt arī sesto, noslēdzošo daļu.

Viliss turklāt atbalsta iespēju, ka Makleina varonis uz ekrāna varētu dzīvot tālāk cita aktiera veidolā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV