Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Klajā nākusi Reičelas Horas grāmata "Atmiņu dārzs"

Ieva Drozdova, 05.11.2010. 10:06

Apgādā "Kontinents" nākusi klājā Reičelas Horas grāmata "Atmiņu dārzs".
Klajā nākusi Reičelas Horas grāmata "Atmiņu dārzs"

Mākslas vēsturniece Melānija Pentrīta nolemj pavadīt atvaļinājumu ārpus Londonas, lai atpūstos no mūžam virmojošās akadēmiskās vides un uzrakstītu grāmatu par slavenajiem angļu gleznotājiem impresionistiem, kuru darbi tapuši mītiem un leģendām apvītajā Anglijas nostūrī – Lamornas līcī Kornvolas grāfistē.

Noīrējusi nelielu dārznieka namiņu līdzās Merinholas muižai, Mela nonāk vēl nebijušā pasaulē. Majestātisks dārzs, kura ziedu laiki mērāmi teju gadsimtu senā pagātnē, mēmi lūdzas pēc palīdzības, solot pretī dāsnu atalgojumu.
Drīz Mela saprot, ka, aizbraucot no Merinholas, viņa tajā atstās savu sirdi...

Saviļņojošs stāsts par mīlestību, nepiepildāmām ilgām un iespējamu laimi divu sieviešu likteņos. Autores valoda arvien spēj ievest lasītāju transam līdzīgā stāvoklī, aizrautīgi pludinot krāšņos dabas aprakstus un samezglotos cilvēcisko emociju vijumus. Grāmata ir kā simfonija, kura skan katrā sirds stīgā, veldzējot un apsolot vēl nebijušu mieru un dvēseles harmoniju.

Latvijas lasītāji jau ir iepazinuši Lielbritānijas rakstnieces un publicistes Reičelas Horas pirmo grāmatu "Sapņu nams". Romāns "Atmiņu dārzs" ir augsti novērtēts visā pasaulē un pēc iznākšanas stabili turējies Amazon.com desmit labāko grāmatu sarakstā.

Smalks, apslēpts pavediens atraisa divus aizraujošus stāstus par neatļautu kaisli un ambīcijām... Gudra grāmata.
Daily Mirror

Neparasta aizliegto meklējumu un kaisles pilna pasaule. Aizraujoša lasāmviela.
Yours Magazine

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV