Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Nācis klajā Merianas Kīzas romāns "Kur laime mīt"

Ieva Drozdova, 10.11.2010. 14:41

Apgādā "Kontinents" nācis klajā Merianas Kīzas romāns "Kur laime mīt". Romāna varonei laimes izjūta nāk pamazām - caur apjausmu, ka viņas pašas spēkos ir izmainīt savas dzīves kvalitāti, izcīnīt grūtu cīņu ar likteņa uzliktiem pārbaudījumiem, noticēt savam spēkam, un pieņemt šodienu tādu, kāda tā ir.
Nācis klajā Merianas Kīzas romāns "Kur laime mīt"

Dzīvespriecīgā un veiksmīgā Anna Volša burtiski izstaro veiksmi un labklājību. Viņa var pamatoti lepoties ar panākumiem darbā, mīlošu vīru Eidenu un labākajiem draugiem pasaulē, – līdz vienā dienā viss ir sabrucis. Anna guļ savu vecāku mājā, kur atgūstas pēc autoavārijas, lai iespējami drīz dotos atpakaļ uz Ņujorku, atgrieztos savā sapņu darbā un noskaidrotu, kas noticis ar viņas laulību. Viņas mīlošais un dievinātais Eidens šķiet teju izgaisis.

Solis līdz noslēpuma atrisinājumam šķiet īss un viegls, taču patiesības meklējumi krietni ievelkas, jo Eidens joprojām nav atrodams...

Dzirkstošs, burvīgs un dzīvi apliecinošs romāns. Meriana Kīza, kā allaž, sajūsmina ar trāpīgiem raksturojumiem, cilvēcisko vājību un dziļi izprastu sievietes iekšējās pasaules atspoguļojumu. Grāmata ir reizē episka, vitāla un izklaidējoša. Latvijā izdotā Merianas Kīzas grāmata "Eņģeļu pilsēta" savulaik guvusi ievērojamu lasītāju atsaucību.

Augstvērtīga izklaide.
Marie Claire

Ir vajadzīgs īpašs talants, lai liktu lasītājam reizē smieties un raudāt.
Šo stāstu jūs vēl ilgi atcerēsieties.
Heat

Romāns ir iedvesmojošs stāsts par sievietes triumfu pār likteņa pārbaudījumiem.
Telegraph, Daily

Kīza raksta satriecoši, kā vienmēr – par mīlestību, sāpēm, greizsirdību un draudzību.
Daily Mail

Tulkojusi Ingūna Jundze, vāka dizains Artūrs Zariņš, 432 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV