Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Amanda Brukfīlda "Pastaiga mākoņos"

EasyGet.lv, 23.03.2012. 09:50

Romāna „Četri gadalaiki" autore atgriežas ar jaunu iedvesmu. Romantiskās drāmas lielmeistares Amandas Brukfīldas "Pastaiga mākoņos" ir pavasara laika literatūra, kuru izbaudīt līdz ar pirmajiem siltās saules stariem.
Amanda Brukfīlda "Pastaiga mākoņos"

Kā čuksts kalnos spēj izraisīt sniega nogruvumu, tā vienas vasaras atvaļinājums divās ģimenēs nenovēršami aizsāk neapturamu un neparedzamu notikumu virkni...

Sofija un Endrū grib atpūsties vismaz no ikdienas rutīnas, ja ne viens no otra, tāpēc piekrīt draugu ierosinājumam – samainīties mājām atvaļinājuma laikā. Cerību spārnoti, viņi dodas uz Konektikutu izbaudīt lielas privātmājas, siltas vasaras un netālu esošās Ņujorkas sniegto eksotiku.

Tikmēr jaunlaulātie Viljams un Beta, nostalģisku jūtu vadīti, iekārtojas Sofijas un Endrū paplukušajā ģimenes mājā Londonas dienvidos.

Lielbritānijas romantiskās drāmas lielmeistare Amanda Brukfīlda bagātīgi pludina krāsas uz raksta audekla. Autore, kā ierasts, nepiespiesti rotaļājas ar lasītāja iztēli – te liekot fantāzijai mesties auļos, te maigi ieviešot apcerīgu ēnojumu, neļaujot izlaist grāmatu no rokām, iekāms nav aizvērta pēdējā lappuse.

No grāmatas nevar atrauties. Tā ir vērīgi uzrakstīta un neatstāj vienaldzīgu.
Patrīcija Skenlana

Tikai nedaudzi britu mūsdienu rakstnieki izpēta tuvu cilvēcisku attiecību savijumus ar tik siltu uzmanību kā Brukfīlda.
Daily Mirror

Romāns ir kā pastaiga pa naža asmeni starp komēdiju un sirdi plosošām skumjām. Tas ir plūstoši uzrakstīts, un tajā attēlotais mājas juceklis... ir tik pazīstams.
Sunday Times

No angļu valodas tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains – Artūrs Zariņš, 416 lpp..

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV