Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mila Kunisa stāsta par filmu "Melnais gulbis"

kinokino.lv, 25.11.2010. 13:22

Režisora Darena Aronofska psiholoģiskā trillera "Melnais gulbis" pirmizrāde Latvijā vēl tiek gaidīta, taču 1. septembrī filma atklāja 67. Venēcijas festivālu.
Mila Kunisa stāsta par filmu "Melnais gulbis"

Aktrise Mila Kunisa ("Neprātīgais vakars", "Īlaijas grāmata" u.c.) filmā tēlo Lilī, jaunu Ņujorkas baleta kompānijas dejotāju, kas ar saviem sasniegumiem piesaistījusi mākslinieciskā režisora uzmanību. Lilī talanta ievērošana sāk apdraudēt Ninas (Natālijas Portmanes) iespēju kļūt par kompānijas galveno balerīnu, ko viņa gaidījusi jau gadiem ilgi. Abu dejotāju draudzība pāraug sīvā konkurencē, un Ninu pārņem Lilī būtības tumšā puse, ko viņa uzskata par juteklisku un tik valdzinošu.

Filmas preses konferencē aktrise Mila Kunisa stāstījusi par to, cik balets ir grūts un mokošs kā sporta veids, kā arī par strādāšanu kopā ar tādu režisoru kā Darenu Aronofski un atrašanos industrijā, kurā citkārt viņas līdzinieki ir padevušies, vēloties sasniegt pilnību.

Kaut arī aktrisei šī ir citāda veida loma kā ierasts viņu redzēt, viņa nenožēlo, ka piekritusi filmēties, jo šī bijusi apbrīnojama izdevība, un apgalvo, ka katru dienu režisoram izsakot pateicību. M. Kunisa atzīst, ka trīs mēnešus ilgā gatavošanās lomai, esot prasījusi lielas pūles, jo aktrisei nav bijušas baleta dejošanas iemaņas.

Kunisa, strādājot ar režisoru Aronofski, spējusi viņam pilnīgi uzticēties, un tas ļāvis viņai iegrimt savā lomā. Aktrise pēc filmas noskatīšanās paudusi savu sajūsmu par darbu- lai arī pati piedalījusies filmēšanā, tomēr nezinājusi, kā tieši izskatīsies Darena filmas galarezultāts. „Kamera patiešām ir daļa no filmas. Tu aizmirsti, ka tā tur atrodas, jo kamera ir kā cits tēls," tā aktrise.

Atgādinām, ka Latvijā "Melnais gulbis" uz ekrāniem būs skatāma nākamā gada sākumā. Zenāk intervija ar aktrisi Milu Kunisu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV