Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Uzņems filmu par Wikileaks galveno varoni

kinokino.lv, 21.01.2011. 13:15

Filma būs balstīta uz romāna „The Most Dangerous Man in the World" motīviem un attēlos Džuliana Asanža dzīvesstāstu, raksta Variety.
Uzņems filmu par Wikileaks galveno varoni

Kā 2010.gada nogalē plaši tika atspoguļots masu medijos, Wikileaks galvenais varonis, austrāliešu datorspeciālists un vārda brīvības cīnītājs Džulians Asanžs tika arestēts par slepenu dokumentu nopludināšanu internetā un citiem noziegumiem, kuri vēl nav pierādīti. Asanža rīcībai ir gan atbalstītāji, gan kritiķi - sevišķi no ASV varas iestāžu puses, jo tieši ASV diplomātu ziņojumu noplūde izraisīja lielāko rezonansi.

Variety ziņo, ka kompānija Josephson Entertainment ir iegādājusies Endrjū Foulera biogrāfiskās grāmatas ekranizācijas tiesības. Filmas veidotāji plāno darbu uzņemt trillera un biogrāfiskas drāmas manierē. Tajā tiks atspoguļota gan Asanža bērnība un jaunības gadi, kā arī viņa darbība, kas noveda pie pagājušā gada notikumiem.

Pagaidām informācija par aktieru atlases procesu nav sniegta, un nav zināms, kad filma varētu iznākt uz ekrāniem.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV