Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Klajā nācis Kārenas Robārdsas romāns "Lēdija Elizabete"

Ieva Drozdova, 08.02.2011. 15:25 | komentāri (1)

Apgāds "Kontinents" laidis klajā jaunas triloģijas pirmo grāmatu. Kārenas Robārdsas "Aušīgā lēdija" - ir pirmā grāmata par trim māsām Beningām, kuras dzīvojušas un darbojušās Reģenta laika Anglijā. Laikmetā, kurā sieviešu pienākumi bija skaidri definēti un kurā trīskārtēja saderināšanās laušana no sievietes puses līdzinājās ķecerībai un sabiedriskai pašnāvībai.
Klajā nācis Kārenas Robārdsas romāns "Lēdija Elizabete"

Jaunā un stūrgalvīgā lēdija Elizabete augstākās sabiedrības acīs iegūst nežēlīgas flirtētājas slavu, jo pamanījusies skandalozi lauzt jau trīs saderināšanās.

Jaunajai skaistulei dzīve sagriežas ar kājām gaisā, kad namā ielaužas izskatīgs laupītājs.
Nīls Severins ir nelietis ar noslēpumainu sirdsapziņu un reputāciju, un viņš ieradies nogalināt cilvēku, kas ir dārgs Elizabetes sirdij.

Taču skaistule izjauc viņa plānu, un Nīls nespēj pat attapties, kad no glābēja kļūst par glābjamo...

NEW YORK TIMES un USA TODAY bestselleru autores Kārenas Robārdsas romānā jautrība, erotika un atļaušanās dzirkstī no katras lappuses – asprātīgi dialogi, meistarīgi savērpta intriga un sižets, kura smalkie vijumi aizved lasītāju vecajā, labajā pavaldonības laika Anglijā.
Neķītri noslēpumi, nebeidzamas tenkas un jaunas sievietes neticamie piedzīvojumi.
Viegla, elpu aizraujoša un skurbinoša – šī grāmata dzirkstī kā šampanietis!

Populārā romantiskās literatūras autore, trīskārtēja Affaire de Coeur Silver Pen Awards, kā arī daudzu citu literāro balvu laureāte, sarakstījusi vairāk nekā 30 romānus, kas tulkoti daudzās pasaules valstīs, tagad iepriecinās arī Latvijas lasītājus.
Džūditas Maknotas stila cienītājiem šī grāmata neliks vilties.

Robārdsai piemīt patiess talants! Bagātīgs tēlu raksturojums, galvu reibinoši notikumi, kā arī krietna deva piparota humora.
Romantic Times

Viena no populārākajām balsīm sieviešu romāna žanrā.
Newsweek

Tulkojusi Biruta Vaivode, vāka dizains Dairis Hofmanis, 392 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV