Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Kristofers Nolans plāno biogrāfisku drāmu par Hovardu Hjūzu

kinokino.lv, 16.02.2011. 09:24

Režisors plāno, ka pēc darba pie trešās "Betmena" filmas viņš varētu atgriezties pie sava senā projekta – biogrāfiskas filmas par ekscentrisko miljonāru.
Kristofers Nolans plāno biogrāfisku drāmu par Hovardu Hjūzu

Nolanu itin nemaz nemulsina samērā nesenais Martina Skorsēzes "Aviators", kas ieguva piecus Oskarus. Pirmkārt, jaunā filma būs gatava ne ātrāk kā 2014. gadā - desmit gadi ir pietiekami ilgs termiņš, lai filma nebūtu priekšteča ēnā. Otrkārt, britu režisors ir nolēmis veltīt savu filmu Hjūza dzīves otrajai pusei, kad ekscentriskā miljonāra mānijas un fobijas bija guvušas virsroku pār viņa saprātu.

Filma tiks balstīta uz grāmatas „Citizen Hughes: The Power, the Money and the Madness" motīviem, kura veltīta „aviatora" dzīves pēdējai desmitgadei.

Nolans, pirms sācis darbu pie "Betmena" pirmās filmas, jau bija uzrakstījis scenārija pirmos uzmetumus un pat apspriedis Džima Kerija dalību projektā. Pagaidām gan nav zināms, vai Nolanam šī interese ir saglabājusies, vai arī režisors dos priekšroku kādam citam.. varbūt Kristianam Beilam?

Atgādinām, ka Nolana aktuālais darbs – "Betmens 3" (jeb "The Dark Knight Rises") uz ekrāniem iznāks 2012. gada 20. jūlijā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Hovards Hjūzs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV