Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kristofers Nolans saņems goda plāksni Holivudā

EasyGet.lv, 29.06.2012. 12:32

Filmu studija Warner Bros. ir apstiprinājusi, ka izcilais režisors Kristofers Nolans saņems savu goda plāksni ar plaukstu un pēdu nospiedumiem pie slavenā Grauman's Chinese kinoteātra Holivudā. Svinīgā ceremonija notiks šā gada 7.jūlijā. Slavenu režisoru, aktieru un citu kino industrijas zvaigžņu pēdu un plaukstu nospiedumu aleja pie šī vēsturiskā kinoteātra ir gan cieņas apliecinājums šo cilvēku ieguldījumam kino mākslā, kā arī viens no Losandželosas populārākajiem tūrisma objektiem.
Kristofers Nolans saņems goda plāksni Holivudā

Kristofers Nolans ir uzņēmis tādas filmas kā „Memento", „Ilūzija" („The Prestige"), „Pirmsākums" („Inception"), jaunākās Betmena filmas un citus darbus. Studijas prezidents Džefs Robinovs par režisoram izrādīto godu izsakās: „Sirsnīgi sveicam Nolanu ar šo cieņas apliecinājumu, jo viņš ir viens no Warner Bros. ģimenes locekļiem jau 12 gadus. Mēs esam lepni par mantojumu, kuru režisors sniedz skatītājiem".

Režisora jaunākā filma, aktuālās Betmena komiksu triloģijas noslēdzošā daļa „Tumšais bruņinieks atgriežas" („The Dark Knight Rises") uz Latvijas ekrāniem iznāks 27.jūlijā, bet nepacietīgākajiem režisora daiļrades cienītājiem būs iespēja filmu noskatīties jau ātrāk – sākot ar 23.jūliju. Pēc grandiozajiem iepriekšējo triloģijas daļu panākumiem „Tumšais bruņinieks atgriežas" ir viena no 2012.gada gaidītākajām kinofilmām.

Par filmu „Tumšais bruņinieks atgriežas":

Kristofera Nolana episkās triloģijas noslēdzošā daļa. Pēc tam, kad Gotemas aizstāvis Betmens ir uzveicis psihiski nelīdzsvaroto ļaundari Džokeru, pilsētā valda relatīvs miers. Tomēr, kad ar neticamu spēku un inteliģenci apveltīts terorists Beins un viņa noziedznieku armija negaidīti uzbrūk pilsētai, Tumšajam bruņiniekam Betmenam nākas atgriezties, lai cīnītos par Gotemas pastāvēšanu.

Foto: Kadrs no filmas „Tumšais bruņinieks atgriežas". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV