Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Reimonds Khuri "Zīme"

Ieva Drozdova, 09.03.2011. 13:12

Jaunums apgāda "Kontinents" gramatu plauktā - talantīgā  un populārā televīzijas un filmu scenāriju autora un producenta Reimonda Khuri jaunākais intelektuālais romāns nonācis pie lasītājiem. Fantastikas un zinātnes trillera žanru veiksmīgs miksējums ar tendenci rosināt filozofisku diskusiju - KAS ir tas spēks, kas pasargās mūsu planētu no iznīcības?
Reimonds Khuri "Zīme"

Pasaule aiztur elpu, kad pēkšņi debesīs parādās milzīga, spilgta gaismas lode un tad nozūd tikpat noslēpumaini kā parādījusies. Spoži mirdzošais simbols pārsteidz iedzīvotājus dažādās pasaules malās – Ēģiptē, Antarktīdā, Amerikā...
Tiek sākta izmeklēšana, lai noskaidrotu atbildi uz būtisku jautājumu: Vai kāds rosinājis jaunas ēras dzimšanu, kurā ticība, cerība un pārliecība kritīs varas, alkatības un nāves altāra priekšā?

Grāmata liek izsvērt – vai spējam domāt pa vecam, vai nepieciešami jauni izpratnes līdzekļi šajā neviennozīmīgajā laikmetā? Vai, dzīvojot starp reliģiju kariem, planētas resursu izsīkumu un nemitīgu naudas pārdali, mums katram pietiek drosmes uzņemties atbildību par savu rīcību?

Populārais televīzijas un filmu scenāriju autors un producents Reimonds Khuri ir radījis bestsellerus „Patvērums" un „Tempļa ordeņa sargs", kas starptautiskajos grāmatu sarakstos ieņēma pirmo vietu un vairāk nekā trīs mēnešus bija The New York Times pārdotāko grāmatu sarakstā.

Viens no nteliģento trilleru labākajiem autoriem prasmīgi aizskar mūsu dziļākās bailes par savu nākotni un planētas pastāvēšanu kopumā.
Peterborough Evening Telegraph

Aktuāla un izraujoša grāmata. Spēcīgs vēstījums ar labi attīstītiem varoņu raksturiem. Noteikti jāizlasa!
Library Journal

Lasītāji, kas pieraduši domāt, izbaudīs katru šī izcilā trillera lappusi.
Booklist

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV