Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Andris Gauja meklē finansējumu "Izlaiduma gadam"

Elīna Sprūde-Nesenberga, 22.03.2011. 10:09 | komentāri (1)

Režisors cīnās Labiedarbi.lv 11. projektu konkursā par sabiedrības atbalstu un finansējumu filmas par skolēniem uzņemšanai.
Andris Gauja meklē finansējumu "Izlaiduma gadam"

Projekta pieteikumā filmas režisors rakstīja: „Filmas nosaukums būs „Izlaiduma Gads", un tā piedāvās latviešu skatītājam neierastu kombināciju starp dokumentālā kino un spēlfilmas žanriem! Tas būs stāsts par skolotāju, kas ir ieradusies jaunā darbavietā - kādā dumpīgā Rīgas skolā, no sirds cerot padarīt labākus šos nepakļāvīgos jauniešus. Taču viņa izrādās pārāk jauna, skaista un vientuļa, lai spētu palikt tikai skolotāja vien..."

Filmā sadarbosies profesionāli aktieri (Inga Alsiņa, Marina Janaus, Varis Piņķis) ar reāliem skolniekiem, pārsvarā pēdējo vidusskolas klašu skolēniem. Filmā būs masu skati, uz kuriem varēs pieteikties ikviens skolas vecuma jaunietis. Filmas režisors ir Andris Gauja, operators - Aleksandrs Grebņevs, producente - Dace Siatkovska, filma tiks uzņemta filmu studijā Fenixfilm un būs 90 minūtes gara.

Projekta īstenošanai ir nepieciešams 2000 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, bezmaksas balsojot portālos Labiedarbi.lv (http://goo.gl/21lVL) un draugiem.lv (http://goo.gl/BFi2A). Pašlaik projekts ar 1873 balsu lielu atbalstu atrodas 3. vietā. Balsot par šo projektu iespējams līdz mēneša beigām. Balsošana abos portālos ir sinhronizēta - neatkarīgi no tā, kurā portālā apmeklētājs nobalso par projektu, saņemto balsu skaits automātiski skaitās kopā un ir identisks abos portālos. Marta projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 7466 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV