Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nikolass Keidžs un Džons Travolta atkal kopā?

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 26.03.2011. 14:18

Pēc piecpadsmit gadu pārtraukuma aktieri Nikolass Keidžs un Džons Travolta atkal varētu apvienoties, raksta Collider.com.
Nikolass Keidžs un Džons Travolta atkal kopā?

Parādījusies informācija, ka aktieri Nikolass Keidžs un Džons Travolta, kuri sadarbojās Džona Vo filmā "Ar ienaidnieka seju", atkal varētu filmēties kopā divos jaunos projektos.

Viens no projektiem ir "Shrapnel", kas stāsta par bijušo Bosnijas karavīru, kurš alkst atriebības pret amerikāņiem, jo kādās medības viņš tika nopietni ievainots tieši amerikāņu dēļ. Gaidāms, ka "Shrapnel" filmēšana tiks uzsākta šī gada jūnijā, taču nav zināms vai Džons Maktīrnans, kurš sākotnēji tika iecelts par režisoru, vēl paliks šajā amatā, jo viņam tika uzlikta soda nauda 100'000 ASV dolāru apmērā par nelikumīgu sarunu noklausīšanos.

Otra filma, kas varētu apvienot abus aktierus, ir režisora Raimonda De Fileta trilleris "Sea Trial", kas balstīsies uz De Fileta tēva Frenka De Fileta romāna ar tādu pašu nosaukumu. Šim projektam gan vēl nav nokārtotas finansiālās saistības, tāpēc nav zināms, vai tam tiks dota zaļā gaisma.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv

Publicitātes foto, Džons Travolta un Nikolass Keidžs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV