Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

„Rēgu Bruņinieks" jās atkal

EasyGet.lv, 13.04.2012. 10:16

Nikolass Keidžs atgriežas kā velnišķīgais motociklists – tagad arī 3D versijā.
„Rēgu Bruņinieks" jās atkal

Viena no iespaidīgākajām 2007. gada filmām, kura piedzīvoja īstu uzvaras gājienu visā pasaulē un ieguva neskaitāmus fanus arī Latvijā, mistiskais action grāvējs „Rēgu Bruņinieks", ir sagaidījis savu turpinājumu – 20. aprīlī uz Latvijas kinoekrāniem parādīsies tā turpinājums „Rēgu Bruņinieks: Atriebes Gars", informē, GPI Cinema Latvia komunikāciju vadītājs Dāvis Landorfs. Filmas veidotāji sola, ka „Rēgu Bruņinieks" atgriezīsies vēl jaudīgāks, iespaidīgāks un ar iepriekš neredzētiem motociklu trikiem, tomēr turpinājuma galvenais trumpis ir tāds, ka filma būs skatāma arī „3D" versijā. Filmas veidotāji ir Marks Neveldīns un Braiens Teilors, režisoru duets, kurus uzskata par labākajiem action speciālistiem Holivudā.

„Rēgu Bruņinieka" turpinājumā filmas galvenais varonis, bijušais kaskadieris Džonijs Bleizs dodas labprātīgā trimdā uz Austrumeiropu – tās skarbajos apstākļos viņš cer aizmirst savu pagātni. Aizmirst savu lāstu – pēc darījuma noslēgšanas ar Sātanu Džonijs katru reizi, kad sajūt tuvumā ļaunumu, pārvēršas dēmoniskaja Spoku Jātniekā, kurš grēciniekus sadedzina dzīvus pat par vismazāko nodarījumu.

Bet no sevis aizbēgt nav iespējams – Austrumeiropā Džonijs iepazīstas ar mūku, kurš viņu lūdz izglābt jaunu sievieti un viņas dēlu, kurus vajā Sātana kalpi. Zēns tiks upurēts, lai Antikrists varētu viņā iemiesoties un pārņemt pasauli. Mūks viņam apsola, ka gadījumā, ja zēnu izdosies glābt, Džonijs būs brīvs no sava lāsta uz visiem laikiem. Viņam neatliek nekas cits, kā atkal kāpt savā motociklā un jāt atkal, lai reizi par visām reizēm nokārtotu savas nepabeigtās darīšanas ar Nelabo.

Tāpat kā filmas pirmajā daļā, arī šoreiz Džoniju Bleizu tēlo vienmēr formā esošais Nikolass Keidžs. Liktenīgās sievietes, kura atdevās Sātanam, lomā noslēpumainā itāliete Violante Plačido. Tāpat dažādās lomās vēl vairāki pazīstami un pieredzējuši aktieri, tomēr filmas galvenās vērtības ir tās elpu aizraujošais temps, iespaidīgie specefekti un kaskadieru triki, kā arī velnišķīgais sižets. „Rēgu Bruņinieks" atgriežas vēl biedējošāks, vēl iespaidīgāks, un tagad arī „3D".

Filmu „Rēgu Bruņinieks: Atriebes Gars" skatieties 3D versijā uz Latvijas kinoekrāniem no 20. aprīļa.

Foto: Nikolass Keidžs filmā „Rēgu Bruņinieks: Atriebes Gars". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV