Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Džeimss Kamerons smeļas iedvesmu džungļos

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv, 31.03.2011. 20:35

"Avatara" režisors atklājis, ka filmas turpinājuma aktieriem ieteiks doties uz Brazīlijas lietusmežiem, lai gūtu iedvesmu, raksta Slashfilm.com.
Džeimss Kamerons smeļas iedvesmu džungļos

Pagājušajā nedēļā Kamerons sociālajā tīklā twitter.com rakstīja par jaunumiem saistībā ar AVATARA turpinājumu: „Tā vietā, lai nodotos AVATARA 2 scenārija rakstīšanai, es devos uz Pandoru."

Ar Pandoru režisors šoreiz gan nedomā filmā attainoto planētu, bet gan Brazīlijas lietusmežus, kur kopā ar Arnoldu Švarcenegeru un citiem devās atbalstīt cilvēkus, kas cīnās pret mežu un māju iznīcināšanu.

„Es vēlētos, lai aktieri, kas piedalīsies AVATARA turpinājumā, arī ierastos šeit! Tas viņiem ļautu vieglāk saprast to, kā jūtas cilvēki, kuru mājas tiek izpostītas," intervijā Slashfilm.com atzīst režisors. „Ja man būtu bijusi iespēja pabūt šajās ciltīs pirms AVATARA pirmās daļas veidošanas, tad filma būtu bijusi vēl labāka!"

Pēc tikšanās ar džungļos mītošo cilšu pārstāvjiem režisors smēlās vairākas jaunas idejas, ko izmantos savā filmā. Piemēram, kādas cilts pārstāvis Kameronu nodēvējis par „Krapremp-ti", kas nozīmē „cilvēks, kurš ir džungļu draugs".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Džeimss Kamerons

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV