Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Maikls Konelijs "Putnubiedēklis"

Ieva Drozdova, 12.04.2011. 16:24

Spriedzes romānu lielmeistara Maikla Konelija trilleris atklāj datu pasaules neredzamo zemstraumju vijumus, liekot apsvērt, kādu informāciju ikdienas atklājam par sevi un kādas tam var būt sekas.
Maikls Konelijs "Putnubiedēklis"

Pēc budžeta samazināšanas atbrīvots no darba "Los Angeles Times" žurnālists Džeks Makevojs nolemj atvadīties ar lielu blīkšķi, pēdējās darbadienas veltot tam, lai uzrakstītu savu skaļāko, slavenāko rakstu par Alonso Vinslovu – nepilngadīgu narkotiku tirgotāju, kurš atzinies brutālā slepkavībā un atrodas cietumā.
Iedziļinoties notikumos, Džeks pamazām nāk pie secinājuma, ka Vinslova atzīšanās ir baltiem diegiem šūta...

Aizrāvies ar skandalozāko rakstu savā karjerā, Džeks nemana, kurā brīdī viņš pats no mednieka kļūst par medījumu...

Autors vada lasītāju pa tikko saredzamo robežu starp patiesību un meliem, turklāt dara to tik reibinoši strauji un meistarīgi, ka bailes paklupt ir teju taustāmas. Jaunais romāns ir īsts deserts intelektuālā trillera gardēžiem.

Šis ir jau astotais Latvijā izdotais spriedzes romānu lielmeistara Maikla Konelija – žurnālista un New York Times bestselleru „Verdikts" un „Advokāts" autora darbs. Lasītājiem, kas iecienījuši Maikla Konelija daiļradi, komentāri ir lieki.

Maikls Konelijs ir labākais no labākajiem!
Philadelphia Inquirer

Romāns nācis klajā apgādā "Kontinents". Tulkojis Uldis Šēns, vāka dizains Artūrs Zariņš, 432 lpp..

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV