Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Ceļojošais cirks atstāj smeldzīgi krāšņa romāna lappuses un atdzīvojas Rīgas ielās

Apgāda Zvaigzne ABC Reklāmas daļa, 15.04.2011. 10:05

Apgāds "Zvaigzne ABC" laiž klajā visas pasaules lasītāju un kritiķu nedalītu apbrīnu izpelnījušos Sāras Grūenas (Sara Gruen) romānu "Ūdens ziloņiem" – visu laiku skaistāko un smeldzīgāko stāstu par ceļojošo cirku. Tas ir grods, juteklisks, noslēpumu pilns stāsts, kurā ir mīlestība, slepkavības un majestātiska, mēma varone. Grāmatu no angļu valodas tulkojusi Silvija Brice.
Ceļojošais cirks atstāj smeldzīgi krāšņa romāna lappuses un atdzīvojas Rīgas ielās

"Mīlestības vēstule kolorītai, bet baisai pagātnei, aizraujošs romāns no vāka līdz vākam."

Richmond Times-Dispatch

Sestdien, 16. aprīlī, Pasaules Cirka dienā, Apgāds "Zvaigzne ABC" sadarbībā ar Rīgas Cirku piedāvā ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim baudīt kaut daļu tā cirka krāšņuma, kas paveras, lasot romānu "Ūdens ziloņiem". No pulksten 13.00 līdz 14.00 Rīgā, Vaļņu ielā 19, pie "Zvaigznes" grāmatnīcas būs iespēja baudīt Rīgas Cirka studijas audzēkņu un Latvijas slavenākā mīma Viktora Burigina priekšnesumus. Ikvienu, kurš šajā pavasara sestdienā būs nolēmis doties pastaigā pa Vecrīgu, pārsteigs cirka košums, mūzika un aktieris Andris Bulis cirka konferansjē lomā.

"Krāšņs, plašs, episks stāsts. Tas atgādina veco laiku cirka afišas: "Jūs smiesieties, raudāsiet, neticēsiet savām acīm! Nāciet, dāmas un kungi!" Patiešām – nāciet un izlasiet!"
Independent Weekly

16. aprīlī "Zvaigznes" grāmatnīcā, Vaļņu ielā 19, romāns "Ūdens ziloņiem" būs nopērkams ar 25% atlaidi, kā arī jebkurš pircējs jebkurā Zvaigznes grāmatnīcā šajā un turpmākajās dienās iegūs savā īpašumā kuponu, kas nodrošina 20 % atlaidi divām biļetēm uz jebkuru Rīgas Cirka izrādi līdz šī gada beigām.

Pēc Sāras Grūenas romāna "Ūdens ziloņiem" motīviem uzņemta tāda paša nosaukuma filma ar Rīzu Viterspūnu un Robertu Patinsonu galvenajās lomās.

"Sāra Grūena stāsta par mīlu, drāmu un noslēpumiem zem šapito kupola. Šim stāstījumam spēs pretoties tikai viscietākā sirds."
The Tampa Tribune

"Jau pirmās romāna lappuses satricina lasītāju – viņš kā noburts lasa līdz beigām šo fantastisko romānu par kaislību, ārprātu un mīlu. Romāna pēdējās rindiņas kavējas prātā vēl ilgi pēc tam, kad grāmata izlasīta."
The Grand Rapids Press

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV