Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Filma "Es mīlu Tevi Rīga" īsfilmas versija gūst panākumus Ķīnā

Lāsma Graudiņa, 28.04.2011. 14:53 | komentāri (1)

Pāvela Gumennikova filmas "Es mīlu Tevi, Rīga" īsfilmas versija Ķīnas starptautiskajā jauno režisoru konkursā Tech-ex Cup International University Student Video Contest žūrijas vērtējumā saņēmusi specbalvu - nominācijā labākā filma. Pāvela Gumennikova īsfilma šajā kinofestivālā pārstāvēja Latviju.
Filma "Es mīlu Tevi Rīga" īsfilmas versija gūst panākumus Ķīnā

Kā iepriekš prognozēts, tas ir tikai sākums filmas tālākajām plānotajām starptautiskajām aktivitātem. Filmas pilmetrāžas versija tiks nosūtīta uz starptautiskiem kinofestivāliem un konkursiem- Berlinale (Berlīne, Vācija), International Film Festival (Lokarno, Šveice), International Film Festival (Venēcija, Itālija) u.c. Starptautiskajām aktivitātēm finansējumu piešķīrusi ,,Live Riga''.

Filmā izstāstīti 13 stāsti par mīlestību visdažādākajās formās, par sapņiem uzdrošināšanos tos piepildīt, par iemīlēšanos, par pirmo acu skatienu sastapšanos, par mīlestību ģimenē. Romantiska filma, kas radīta, lai iedvesmotu mūs paskatīties uz ikdienu, lietām, cilvēkiem mums apkārt to novērtēt un vairāk izjust pasauli.

Filmu "Es mīlu Tevi, Rīga" būs iespējams noskatīties jau pēc divām nedēļām no 13. maija kinoteātros Rīgā: Kino Rīga, Cinamon un Multikino un turpmāk arī citos kinoteātros Latvijā.

Iznākusi grupas "Re:Public" radītā filmas tituldziesma "Es mīlu Tevi, Rīga" un nākamnedēļ tiks publicēts Pāvela Gumennikova režisētais videoklips šai dziesmai, kurā būs redzami arī kadri no filmas.

Šodien iznāk filmas "Es mīlu tevi Rīga" īsā treilera versija.

Uz tikšanos kinoteātrī!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV