Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Filmas "Es mīlu Tevi, Rīga" komanda aicina filmēties grupas "re:public" videoklipā

Lāsma Graudiņa, 18.04.2011. 10:46

No 13. maija Latvijas kinoteātros varēs noskatīties jaunā režisora Pāvela Gumennikova filmu ,,Es mīlu Tevi, Rīga" - romantisku, iedvesmojošu, bezbudžeta filmu, kas tapusi tepat Rīgā kā publiska atzīšanās mīlestībā pilsētai.
Filmas "Es mīlu Tevi, Rīga" komanda aicina filmēties grupas "re:public" videoklipā

Tituldziesmu filmai sarakstījusi grupa "re:public". Dziesmas ,,Es mīlu Tevi, Rīga" vēstījums ir vienots ar filmas ideju - atklāt pilsētas emocijas, dienas ritumu, pamanīt, izjust mīlestību. Vēl pirms filmas pirmizrādes iznāks dziesmas videoklips, kurā būs redzami kadri no filmas un izstāstīts vel viens mīlestības stāsts Rīgā.

Otrdien, 19. aprīlī, plkst. 12.00 Doma laukumā norisināsies grupas "re:public" dziesmas videoklipa "Es mīlu Tevi, Rīga" masu skatu filmēšana. Uz masu skatiem aicināti ierasties visi, kas izjūt pozitīvas emocijas pret pilsētu, mīl, jūt un ir gatavi šīs emocijas paust. Nav vecuma ierobežojumu, droši aicināti ierasties, tie kam ir brīvs brīdis - kopā ar draugiem, ar ģimeni, otro pusīti.

Doma laukumā otrdien tiks atklāta mīlestība pret pilsētu, līdzi jāņem labs garastāvoklis un smaids. Filmas komanda centīsies iemūžināt pēc iespējas vairāk pozitīvas emocijas - skūpstus, apskāvienus, un kad gan citreiz, ja ne pavasarī.

Mūzikas videoklips tiks iekļauts filmas titru sadaļā. Visi masu skatu dalībnieki tiek aicināti iesūtīt savus vārdus un uzvārdus uz gumennikovfilms@gmail.com, lai tie tiktu iekļauti titros.

Filmas veidošana iesaistījušies Latvijā pazīstami cilvēki - Lelde Vikmane, Māris Olte, Haralds Burkovskis, kā arī grupas "re:public", "Gain Fast", "Z-Scars", "Ar basām kājām", "Astro'n'out", "The WoW".

Filmu atbalsta: Live Rīga, Starptautiskā lidosta ,, Rīga", Ray-Ban, Coffee Inn, Veselības fabrika.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV