Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Bin Ladena nāve ietekmēs Bigelovas filmu?

kinokino.lv, 02.05.2011. 16:11

Pēc Osamas bin Ladena nogalināšanas ārvalstu mediji jautā, kā starptautiskā teroristu tīkla "Al Qaeda" vadītāja nāve ietekmēs "oskarotās" režisores Ketrīnas Bigelovas nākamo filmu "Kill Bin Laden".
Bin Ladena nāve ietekmēs Bigelovas filmu?

Kā raksta The Hollywood Reporter, režisore Bigelova un scenārija autors Marks Boals, kas uzņēmuši 2009. gada labākās filmas "Oskaru" ieguvušo filmu "Sapieris", jau meklēja aktieri, kas būtu piemērots bin Ladena lomai mazbudžeta trillerī, kuru bija paredzēts būvēt ap neveiksmīgo "terorista numur viens" nogalināšanas misiju.

Par iespējamo galvenās lomas atveidotāju ticis minēts kā Maikls Fasbenders, tā Džoels Edgertons.

Taču kas notiks ar filmas projektu tagad, kad bin Ladens nogalināts? Maz ticams, ka reālās dzīves notikumi neatstās iespaidu uz filmas scenāriju. Tas var piedzīvot nelielas izmaiņas vai arī pārtapt pavisam citā stāstā. Taču tikpat labi iespējams, ka Bigelova zaudēs jebkādu interesi par šo projektu, ņemot vērā, ka visdrīzākajā laikā sagaidāmi vairāki lielo studiju projekti par un ap šo tēmu.

Pēdējā Bigelovas filma "Sapieris" ar Džeremiju Reneru galvenajā lomā kopumā saņēma sešas "Oskara" godalgas, tostarp kategorijās "Labākā filma", "Labākais režisors" un "Labākais scenārijs", togad apsteidzot Džeimsa Kamerona kases grāvēju "Avatars".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Ketrīna Bigelova

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV